Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, prima reacţie după ce a fost propus la FCSB: ”Nu contează doar banii, sunt patroni mai răi ca Gigi în România”

Marius Şumudică, prima reacţie după ce a fost propus la FCSB: ”Nu contează doar banii, sunt patroni mai răi ca Gigi în România”

FCSB

Comentarii

Înfrângerea cu U Cluj a fost fatală pentru Nicolae Dică (42 de ani), care şi-a dat demisia de la FCSB. Printre variantele pentru înlocuriea sa a apărut şi numele lui Marius Şumudică (51), iar tehnicianul lui Al Raed a oferit o primă reacţie în legătură cu o posibilă revenire în Liga 1.

Nicolae Dică nu a reuşit să reziste nici patru luni în al doilea mandat al său pe banca tehnică a FCSB-ului. După înfrângerea cu U Cluj, tehnicianul şi-a dat demisia.

Batjocorit şi umilit de prestaţiile echipei şi declaraţiile patronului, tehnicianul de 42 de ani a ajuns într-un final la capătul puterilor, iar, la sugestia patronului, a cerut rezilierea contractului.

Pentru a îl înlocui, Gigi Becali ia în calcul mai multe variante. Printre cele realiste se numără Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă, iar printre cele SF Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică.

Era greu de crezut că antrenorii români de top ar reveni din străinătate pentru a semna cu FCSB, iar Şumudică a confirmat că nici nu ia în calcul o asemenea decizie.

”Era mai plauzibil să candidez la primărie”

Antrenorul lui Al Raed a glumit că existau şanse mai mari să candideze la o funcţie locală, decât să facă pasul la FCSB şi să lucreze cu Gigi Becali.

Nu se pune problema să mă întorc, am doi ani de contract, din punct de vedere financiar e foarte avantajos. Ar însemna un efort foarte important să se plătească clauza mea, e de un milion.

Aceasta nu poate fi plătită de niciun club din România, plus salariul meu, care e incomparabil cu ce aş câştiga în România. Nu contează doar banii, dar nu aş putea să accept anumite intervenţii...

Cu Şumudică e greu să lucrezi. La mine eu decid, vreau să mor pe mâna mea. Nu vorbesc de Gigi, sunt cinci-şase patroni în România... doi dintre ei sunt peste Gigi.

Am ajuns la nivelul la care orice club care vrea să vorbească cu mine trebuie să facă contractul cum vreau eu. Era mai plauzibil să candidez la primărie sau ceva, nu să mă întorc în fotbalul românesc.

Am avut şi am oferte din Turcia sau îmi duc contractul la capăt cu Al Raed. De ce să vin aici să mă înjure lumea peste tot şi să mă cert cu patronii?”, a declarat Marius Şumudică, la Pro Arena.

O altă variantă pe care ar putea să o ia Gigi Becali în calcul ar fi să ”fure” antrenorul dorit de FC U Craiova.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare