Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va purta banderola de căpitan la FCSB: ”Asta e ordinea acum” | EXCLUSIV

Cine va purta banderola de căpitan la FCSB: ”Asta e ordinea acum” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre problema căpitanului de la FCSB.

Cine va purta banderola de căpitan la FCSB: ”Asta e ordinea acum” | EXCLUSIV

S-a discutat mult pe tema căpitanului de la FCSB, mai ales, după meciul cu U Cluj. Tavi a intrat pe teren imediat după pauză în partida cu U Cluj, pierdută de roş-albaştri, scor 1-2. I-a luat locul în teren chiar lui Florinel Coman, numărul 1 pe lista căpitanilor de la FCSB. 

Dar odată cu intrarea lui în teren, Tavi n-a preluat banderola cum se întâmpla odată! Aceasta a ajuns pe braţul lui Darius Olaru, cel care până acum era abia al 3-lea în topul căpitanilor. 

Nici după minutul 82, când Olaru a fost înlocuit cu Radaslavescu, banderola n-a ajuns pe braţul lui Tavi Popescu, ci a fost preluată de Andrei Cordea!

MM Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit, în direct, la Orange Sport care este ”ordinea” căpitanilor de la FCSB.

„Asta e ordinea acum, Coman, Olaru, Cordea, Octavian Popescu. Nu că e deposedat, asta e ordinea acum şi Octavian a fost în Cupă căpitan la început, acum e binişor. A fost activ, păcat mare că şi-a bătut joc de el domnul Cojocaru şi nu l-a lăsat să joace în continuare. 

Nu a semnat prelungirea contractului, cum adică? Are contract semnat. Nu există niciun jucător la FCSB, cei care au perspective, care pot deveni vandabili, să termine în 2024 contractul, cred că nici în 2025, Gigi îşi ia mereu măsuri cu jucătorii”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

FCSB, fără antrenor

În această după-amiază, Pintilii a condus antrenamentul alături de preparatorul fizic Thomas Neubert. Înainte de şedinţa de pregătire propriu-zisă, Mihai Stoica i-a strâns pe toţi jucătorii în jurul lui pentru a le ţine un discurs mobilizator.

Antrenorul secund, Mihai Pintilii, şi preparatorul fizic, Thomas Neubert, formează cuplul care va conduce FCSB în următoarele patru meciuri cu: West Ham (Conference League), Rapid Bucureşti (Superliga), Oţeul (Cupa României) şi U Craiova 1948 (Superliga). 

"Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul îl doreşte pe el". Fotbaliştii de la FCSB vor lua o decizie majoră în privinţa antrenorului | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare