Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a supărat pe MM Stoica şi nu se consultă cu acesta în privinţa noului antrenor! Motivul halucinant din spatele rupturii: ”Aşa explică el” | EXCLUSIV

Gigi Becali s-a supărat pe MM Stoica şi nu se consultă cu acesta în privinţa noului antrenor! Motivul halucinant din spatele rupturii: ”Aşa explică el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma plecării lui Nicolae Dică de la FCSB, MM Stoica a dezvăluit că patronul s-a supărat şi nu se consultă cu el în privinţa noului antrenor. Motivul din spatele rupturii este cu adevărat halucinant.

Odată cu plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, MM Stoica a dezvăluit că relaţia sa cu patronul s-a răcit şi că Gigi Becali va numi un nou antrenor fără a lua în calcul sfaturile managerului general.

Motivul pentru care latifundiarul s-a supărat pe MM este cu adevărat halucinant: dezamăgit de prestaţiile echipei, Becali consideră că şi Mihai Stoica este de învinuit pentru acestea.

Invitat în studioul Orange Sport, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că, atunci când patronul consideră că echipa nu e bine antrenată, îi reproşează şi lui acest lucru, chiar dacă responsabilităţile sale nu ţin de partea tactică.

Motivul halucinant pentru care Gigi Becali s-a supărat pe MM Stoica

Patronul a spus variantele, eu nu sunt implicat în numirea noului antrenor. Tocmai de asta nu vreau să comentez. A spus despre cine e vorba, ce nume are pe listă

Gigi are dreptate că toată lumea e vinovată, nu am ştiut să gestonăm situaţia, toţi, nu doar Dică. Avem fundaşi, dar nu au jucat bine.

(n.r. patronul te-a trecut şi pe tine printre vinovaţi) Logic să mă treacă şi pe mine. Gigi consideră că, în momentul în care echipa nu joacă cum trebuie, crede că echipa nu e bine antrenată.

Pe undeva aşa este, ori e bine antrenată şi mesajul nu e bine primit de jucători. E ceva în zona asta. El zice că şi aia e zona mea. Eu am altă optică.

Da, da (n.r. că dacă echipa nu e bine antrenată, e şi vina lui). Aşa explică el. Eu am lăsat tot timpul antrenorii să lucreze.

Nu am vrut niciodată să ştiu prea multe despre... că după aveam impresia că le ştiu pe toate şi înecepeam să dau indicaţii antrenorilor. Aşa am lucrat eu”

Nu am cum să nu am nicio vină. De organizare nu cred că avea ce să îmi spună”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare