Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, moment emoţionant: "El m-ar fi convins să rămân la FCSB, de asta n-am vorbit de aseară". A venit în vestiar şi a plâns alături de antrenor | EXCLUSIV

Nicolae Dică, moment emoţionant: "El m-ar fi convins să rămân la FCSB, de asta n-am vorbit de aseară". A venit în vestiar şi a plâns alături de antrenor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a făcut o dezvăluire la Orange Sport, privind relaţia cu fiul său, Marco, cel care a suferit în ultima perioadă pentru tatăl său. De altfel, antrenorul nu a vorbit cu el după U Cluj - FCSB 2-1, pentru că l-ar fi putut determina să rămână pe bancă.

Nicolae Dică, emoţionat când a vorbit despre fiul său: "El m-ar fi convins să rămân la FCSB"

Nicolae Dică a oferit primele dezvăluiri după plecarea de la FCSB, într-o emisiune specială la Orange Sport. Printre altele, Nicolae Dică a recunoscut cum l-a sfidat Dawa în vestiar, dar şi că Gigi Becali i-a anulat prelungirea de contract lui Octavian Popescu. 

De această dată, Gigi Becali i-a acceptat demisia lui Nicolae Dică, după U Cluj - FCSB 2-1. Antrenorul a plecat la a doua tentativă, după cea din urmă cu câteva săptămâni, de după victoria cu UTA din Superligă. 

Atunci, Gigi Becali nu l-a lăsat, iar Nicolae Dică se pare că s-a lăsat înduplecat şi de insistenţa fiului său, Marco, cel care i-a transmis să nu renunţe la banca tehnică. 

De altfel, în ultima perioadă fiul său, fotbalist la juniorii lui FC Argeş, a suferit şi chiar a venit lângă Nicolae Dică în vestiar, după umilinţa cu Silkeborg, din Conference League. 

În ultimele 24 de ore, fostul antrenor de la FCSB nu a mai discutat cu fiul său, deoarece nu a dorit să-l determine să anuleze o demisie cerută indirect şi de Gigi Becali. 

"Era supărat, dezamăgit, chiar şi azi. A suferit mult el. După meciul cu Silkeborg a venit în vestiar şi plângea. Le-a cerut voie oamenilor de ordine să vină să sufere lângă mine. Suferă mult pentru mine, are 17 ani. Joacă la FC Argeş. Şi doar i-am spus să nu mai sufere. Familia a fost alături de mine şi va fi alături de mine, are încredere în mine. 

Băiatul meu, da (n.r. - a încercat să-l facă să se răzgândească), dar de aseară nu am vorbit cu el, pentru că ştiam că dacă voi vorbi cu el îmi va spune să rămân. Da (n.r. - l-ar fi convins să rămână). Şi după meciul cu UTA tot aşa, tot el el m-a convins (n.r. - să nu-şi mai dea demisia). Şi când m-am dus la echipă", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.  

Tot Marco l-a emoţionat până la lacrimi pe Nicolae Dică, în momentul în care s-a bucurat alături de tatăl său pentru calificarea în grupa de Conference League, după dubla cu Viking. 

Afla mai multe despre: fiu nicolae dicanicolae dicamarco dica 

viewscnt
Articole similare