Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Mihai Stoica pentru Nicolae Dică. Ce i-a transmis managerul general al lui FCSB în ziua despărţirii

Mesajul lui Mihai Stoica pentru Nicolae Dică. Ce i-a transmis managerul general al lui FCSB în ziua despărţirii

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi-a anunţat plecarea de la FCSB, în această dimineaţă, după înfrângerea de la Cluj, împotriva lui ”U”, scor 1-2. A fost al şaptelea eşec al antrenorului, în vârstă de 42 de ani, în 23 de partide disputate în acest sezon.

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a postat un mesaj, pe una dintre reţelele sale de socializare, referitor la plecarea lui Dică.În postare, Mihai Stoica îi mulţumeşte fostului antrenor, nu doar pentru perioada în care

”Dicanio” a condus de pe bancă FCSB-ul, dar şi pentru cea în care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor.

”La 42 ani, cu două calificări în grupe + una în primăvara europeană într-o perioadă sterilă a fotbalului românesc, Nicolae Dică se plasează excelent în istoria roş-albastră şi ca antrenor, nu doar ca jucător.

Eu îţi mulţumesc din toată inima, Nick, şi sunt convins că pasiunea şi dedicaţia cu care munceşti te vor răsplăti în curând!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ca antrenor al FCSB-ului, Dică a reuşit în primul mandat, performanţa de a califica echipa în şaisprezecimile Europa League. La acea vreme, bucureştenii au fost eliminaţi de Lazio, cu scorul de 2-5 la general. A fost primul tehnician care, de la mandatul lui Laurenţiu Reghecampf încoace, a calificat FCSB-ul într-o primăvară europeană.

În total, Nicolae Dică a strâns pe banca roş-albaştrilor, 103 partide, în care a bifat 55 de victorii, 25 de egaluri, şi 23 de înfrângeri.

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare