Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dică după demisia de la FCSB! Ce i-a pus capac. "Puteţi pune titlul 'Nicolae Dică, un an şi opt luni la Steaua, 20 de milioane de euro" EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Dică după demisia de la FCSB! Ce i-a pus capac. "Puteţi pune titlul 'Nicolae Dică, un an şi opt luni la Steaua, 20 de milioane de euro" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Dică după demisia de la FCSB! Care a fost momentul care i-a pus capac

Nicolae Dică (42 de ani) a demisionat astăzi de la FCSB. Înfrângerea cu U Cluj, 1-2, a fost ultimul său meci pe banca roş-albaştrilor.

Dică a fost special al lui Silviu Tudor Samuilă, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport. Antrenorul a explicat motivul pentru care a plecat de la FCSB, dar şi care a fost momentul în care a decis să facă pasul acesta. 

”Nu am plecat din ambiţie după Silkeborg, îmi doream să reuşesc să aibă echipa rezultate. Am pierdut aseară după 4 meciuri în care am câştigat, în Cupă nu am pierdut şi nici cu Anderlecht. Am mai vrut să plec după meciul cu UTA. După meciul de la Craiova, pe care l-am pierdut în campionat, am avut discuţia cu MM în care i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa şi când am văzut răspunsul lui am zic că e ok.

După am vrut să renunţ fiind echipa în creştere. Dar discuţia pe care am avut-o cu patronul m-a făcut să mă râzgândesc, dar şi faptul că m-am ataşat de jucători. Mi-a fost teamă de jocul de la Cluj, veneam după 2 săptămâni în care am fost plecaţi de 10 zile. Îmi era teamă. Am încercat să îi ţin pe jucători în priză dar nu a ieşit.

După meciul de ieri, a doua repriză am avut o reacţie, am încercat să egalăm, dar ce a discutat patronul după joc... că eu sunt vinovatul. Am zis ok. E mai bine aşa, să vină altcineva să facă mai mult pentru club, pentru jucători. 3 luni de zile am încercat să fac totul. Mi-am atins obiectivul de a intra în grupe. Ideea este că nu poţi să dai afară 25 de jucători, trebuie să plătească antrenorul, acum în speţă - eu. În momentul în care cel care te plăteşte nu mai ai încredere în tine, de ce să mai stai? 

Eu am fost cel care a făcut programul, echipa. Am avut mai multă libertate ca în primul mandat. Am jucat şi am văzut că după meciul cu West Ham avut probleme în campionat, am decis împreună. Am mers după pe campionat. Că am văzut că nu era ok. Ne-am atins obiectivul în campionat. Dar după am schimbat, am făcut un mix. (n.r. mai pleca dacă nu te critica patronul?) Dacă nu spunea Gigi Becali ieri, rămânem să câştig cu Rapid şi plecam. Era ambiţia mea să bat. Şi în Europa am reuşit, că am avut ambiţia asta. Voiam să las echipa în zona de play-off. 

Simţeam că nu mai sunt ok acolo. Puteţi pune titlul: Nicolae Dică, un an şi opt luni la Steaua, 20 de milioane de euro, primăvara europeană în primul mandat, 14 milioane, acum şase milioane acum în al doilea mandat. Dică, 20 de miliaone. Cu Nicolae Dică cred că aţi câştigat bani, atunci nu sunt aşa de slab. 

N-am simţit acelaşi lucru pe care l-am simţit la început şi de aia am plecat. Rămâne pentru mine. Nu-mi place să merg într-un loc şi după să dau în persoane”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Dică şi-a dat demisia de la FCSB

FCSB a pierdut meciul cu U Cluj, scor 1-2, şi a rămas în afara locurilor de play-off, la finalul etapei a 16-a. În urma înfrângerii cu ardelenii, Nicolae Dică l-a anunţat pe Gigi Becali, marţi dimineaţă, că îşi dă demisia de pe banca tehnică a echipei.

Venit la echipă la finalul lunii iulie, pentru al doilea său mandat pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică a reuşit să califice echipa în grupele Conference League.

În cele trei luni petrecute la conducerea vicecampioanei României, Nicolae Dică a bifat nouă victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri în cele 23 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Nicolae Dică o lasă pe FCSB pe locul 7 în Superligă, la 17 puncte în spatele liderului Farul Constanţa, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. În acelaşi timp, parcursul echipei din Conference League este dezamăgitor, roş-albaştrii bifând doar două puncte în cele cinci meciuri jucate în grupele competiţiei.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare