Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul protejat de Becali la FCSB l-a sfidat pe Dică în vestiar: "Afară, gata! Vorbea în franceză" | EXCLUSIV

Fotbalistul protejat de Becali la FCSB l-a sfidat pe Dică în vestiar: "Afară, gata! Vorbea în franceză" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a oferit primele declaraţii la Orange Sport, după plecarea de la FCSB. Printre altele, antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Joyskim Dawa la pauza meciului U Cluj - FCSB, 2-1. Fundaşul central n-a mai ieşit pe teren în a doua repriză, după un moment tensionat.

Dawa l-a sfidat pe Dică la FCSB în vestiar la FCSB: "Afară, gata"

Nicolae Dică a plecat oficial de la FCSB, iar Gigi Becali are cel puţin patru variante pentru postul de antrenor. Printre altele, Gigi Becali i-a reproşat că echipa nu are posesia, iar Nicolae Dică i-a oferit o replică descurajantă

Pentru Orange Sport, Nicolae Dică a povestit şi una dintre ultimele amintiri din al doilea mandat la FCSB. La pauza meciului U Cluj - FCSB, scor 2-1, Dawa l-a sfidat, iar tehnicianul a explicat ce s-a întâmplat în vestiar. 

Cum fundaşul central nu i-a ascultat indicaţiile pregătite pentru meciul de pe Cluj Arena, Nicolae Dică i-a atras atenţia. Dawa a început să vorbească în franceză, iar antrenorul a înţeles că e sfidat, i-a spus să tacă şi l-a scos din echipa care a ieşit pe teren din vestiar, locul său fiind luat de Denis Haruţ. 

"Nu mă cert cu jucătorii, trebuie să facă ce spun eu. La pauză i-am spus că nu trebuia să facă ce a făcut, după ce am explicat pregătirea jocului înainte. A pierdut mingea şi i-am spus că nu mai vreau să jucaţi pe mijlocaşul central sau de bandă, că pierdem mingea, minge lungă pe atacant şi venit pe mingea a doua, asta vreau să faceţi, nu mai mult. 

A început să vorbească şi... Vreau disciplină când merg la o echipă. Când îmi comentezi, înseamnă că nu faci ce am cerut şi atunci... 

Vorbea în franceză şi nu am înţeles, dar din ton am înţeles, iar când i-am spus să tacă i-am spus în engleză şi el tot vorbea în franceză. <<Ok, afară şi gata>>. Imediat le reglez. 

Le-am spus jucătorilor că vreau să facem pe teren ce pregătim şi ce facem la antrenament. Dacă nu se face, eu răspund. Dacă cineva iese şi spune că nu e bine ce faci, spui că eu ţi-am cerut. 

Nu, în afară de el nu am mai avut. La Ploieşti am avut aşa... Conduceam şi îmi era teamă că în a doua repriză dau înapoi şi am avut un discurc mai apăsat aşa, am intrat în ei", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

După ce a fost "protejatul" Gigi Becali, Dawa a întrat încet, încet în colimatorul afaceristului, după ce ce greşelile s-au înmulţit în jocul fundaşului central. 

De asemenea, Nicolae Dică a spus ce l-a determinat să plece acum de la FCSB, pentru Orange Sport

 

Afla mai multe despre: nicolae dicajoyskim dawagigi becaliu cluj fcsb 2-1nicolae dica plecare fcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare