Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Încă două variante pentru FCSB: ”Nu mă pot hotărî”

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Încă două variante pentru FCSB: ”Nu mă pot hotărî”

FCSB

Comentarii

La doar câteva ore după înfrângerea cu U Cluj, Nicolae Dică şi-a dat demisia de pe banca FCSB-ului.

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Încă două variante pentru FCSB: ”Nu mă pot hotărî”

FCSB a pierdut meciul cu U Cluj, scor 1-2, şi a rămas în afara locurilor de play-off, la finalul etapei a 16-a. În urma înfrângerii cu ardelenii, Nicolae Dică l-a anunţat pe Gigi Becali, marţi dimineaţă, că îşi dă demisia de pe banca tehnică a echipei.

Până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi pregătită de tandemul format din secunzii Mihai Pintilii şi Viorel Tănase.

Totuşi, Gigi Becali s-a pus serios pe căutări. Pe lângă variantele Walter Zenga, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă. Fanatik a anunţat că Becali este deschis la negocieri şi cu alte două nume importante: Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe. 

„Este adevărat ceea ce ştiţi, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi ţin foarte mult, că e vorba de oameni şi amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel şi cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu ştiu pe cine să aleg, pentru că ţin foarte mult la amândoi”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Reacţia lui Neagoe: 

„Gigi vorbeşte multe, ştiţi cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a spus Eugen Neagoe, pentru ProSport.

Dică şi-a dat demisia de la FCSB

Venit la echipă la finalul lunii iulie, pentru al doilea său mandat pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică a reuşit să califice echipa în grupele Conference League. 

În cele trei luni petrecute la conducerea vicecampioanei României, Nicolae Dică a bifat nouă victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri în cele 23 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Nicolae Dică o lasă pe FCSB pe locul 7 în Superligă, la 17 puncte în spatele liderului Farul Constanţa, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. În acelaşi timp, parcursul echipei din Conference League este dezamăgitor, roş-albaştrii bifând doar două puncte în cele cinci meciuri jucate în grupele competiţiei.

OFICIAL | Cad capete! Demiteri în lanţ în Superligă. Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare