Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cad capete! Demiteri în lanţ în Superligă. Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni

OFICIAL | Cad capete! Demiteri în lanţ în Superligă. Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a suferit a zecea înfrângere din acest sezon, scor final 0-2. Motiv pentru care Flavius Stoican a fost demis!

OFICIAL | Cad capete! Demiteri în lanţ în Superligă. Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni 

CS Mioveni nu a mai bătut pe nimeni în campionat de pe 2 septembrie, adică de 7 etape, timp în care a suferit 5 eşecuri.

Echipa are o singură victorie şi doar 8 puncte în 16 etape în clasamentul Ligii 1. Motiv pentru care s-a produs inevitabilul: Flavius Stoican a fost demis!

CS Mioveni s-a despărţit, oficial, de antrenor. Asta după ce Ilie Poenaru a fost dat afară de la UTA, iar Dică a plecat de la FCSB! Demiteri în lanţ în Superligă!

”În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineaţă mai multe măsuri în ceea ce priveşte banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeaşi termeni s-au încetat rapoturturile contractuale şi cu secundul Bobi Verdeş şi antrenorul de portari, Amilian Dolha.

Conducerea clubului le mulţumeşte pentru munca depusă la echipă şi le urează succes în continuare!

De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: # Marius Stoica – antrenor principal # Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi # Iulian Ilie – antrenor cu portarii # Vlad Ţăran – preparator fizic.

Celor nou-numiţi pe banca tehnică le urăm mult succes!”, se arată în comunicatul clubului.

Următorul meci al CS Mioveni, este programat vineri, 5 noiembrie, ora 21:00 în deplasare, la Farul.

Ce spunea Stoican, aseară, după înfrângerea cu Hermannstadt:

 „Cu siguranţă va fi o discuţie. Dacă se consideră că e nevoie de un şoc, singurul care plăteşte e antrenorul. Nu sunt genul care se împotriveşte. Atât s-a putut până în momentul din faţă! 

Eu am mereu discuţii cu cei din conducere. Dacă se consideră lucrul acesta, nu va fi nicio problemă. Chiar am avut un dialog şi cu preşedintele clubului, a încercat să îi încurajeze”, a declarat, aseară, Stoican.

CS Mioveni este ultima în Liga 1, cu doar 8 puncte acumulate în 16 etape. Stoican fusese angajat în august şi a câştigat doar 3 dintre cele 10 meciuri la cârma echipei. În rest, au fost două egaluri şi 5 înfrângeri.

CS Mioveni a avut următorul parcurs: 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA, 1-0 la Sepsi, 0-1 cu U Cluj, 1-2 la Rapid, 2-2 cu FC U Craiova, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 0-0 cu FC Botoşani, 0-2 cu Hermannstadt. De asemenea au fost şi două meciuri de Cupă, ambele în deplasare: 4-0 la CSM Reşiţa şi 1-0 la Oţelul Galaţi.

Antrenorul din Liga 1 pe care Gigi Becali a recunoscut că şi l-ar fi dorit la FCSB: ”Asta mi-a plăcut cel mai mult la el, bărbăţie”

Afla mai multe despre: cs mioveniflavius stoican 

viewscnt
Articole similare