Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 pe care Gigi Becali a recunoscut că şi l-ar fi dorit la FCSB: ”Asta mi-a plăcut cel mai mult la el, bărbăţie”

Antrenorul din Liga 1 pe care Gigi Becali a recunoscut că şi l-ar fi dorit la FCSB: ”Asta mi-a plăcut cel mai mult la el, bărbăţie”galerie foto

FCSB

Comentarii

În căutarea unui nou antrenor după despărţirea de Nicolae Dică (42 de ani), Gigi Becali a recunoscut că avea candidatul ideal în Liga 1, dar l-a ratat. Patronul a dezvăluit de ce îl voia specific pe Marius Croitoru (42 de ani), ajuns între timp la FC Argeş.

Sosit la FCSB după trei partide din acest sezon, Nicolae Dică avea misiunea de a redresa corabia, dar a dus-o şi mai departe în derivă, deşi trebuie remarcat că a reuşit măcar calificarea în grupele Conference League.

În afara acestei performanţe, FCSB s-a prezentat groaznic în campionat, motiv pentru care nici nu se află pe loc de play-off, iar defensiva roş-albastră a fost în general sub orice critică.

Fie că este vina patronului sau a subordonatului său, situaţia este clară: Nicolae Dică a ajuns la capătul puterilor şi şi-a dat demisia de la FCSB, iar vicecampioana are mare nevoie de un înlocuitor.

Deocamdată, Mihai Pintilii va pregăti echipa, în timp ce Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii pentru preluarea băncii tehnice a formaţiei lui Gigi Becali.

Totuşi, patronul a recunoscut că şi-ar fi dorit alt antrenor pe bancă. Becali a oferit o serie de declaraţii la palatul său şi a dezvăluit că l-ar fi dorit pe Marius Croitoru la Bucureşti.

”Îmi pare rău de Croitoru”

Din păcate pentru latifundiar şi FCSB, Croitoru de abia a semnat cu FC Argeş, deşi acesta a afirmat încă dinainte de a face pasul la Piteşti că nu îi surâde o colaborare cu Gigi Becali.

Nu ştiu nimic, o să vedem cât de curând. Mie îmi pare rău de Croitoru, dar acum s-a dus, care îmi plăcea. Şi Prepeliţă, şi Poenaru (n.r. îi plac).

Ăsta... ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru a fost că a spus aşa, <<cine e vinovat?>>, <<eu>>. Nu a zis că echipa, că nu a făcut, că nu a... domne', <<eu sunt vinovatul>>, bărbăţie.

Când nu joacă echipa nimic şi ai luat crema fotbalului din România şi nu joacă echipa, tu eşti vinovatul”, a declarat Gigi Becali.

Marius Croitoru a debutat cu victorie la FC Argeş, scor 1-0, împotriva UTA-ei, rezultat care a dus la plecarea lui Ilie Poenaru, care are şanse de a o prelua pe FCSB acum.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare