Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Becali după demisia lui Dică: "Dracii sunt de vină. Eu zic de trei luni că vreau posesie şi nimeni nu aude"

Prima reacţie a lui Becali după demisia lui Dică: "Dracii sunt de vină. Eu zic de trei luni că vreau posesie şi nimeni nu aude"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, însă Becali a susţinut că n-a ştiut nimic. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut, ulterior, că antrenorul este primul care trebuie să fie schimbat în urma rezultatelor dezamăgitoare.

"Nu ştiu dacă a plecat, eu nu ştiu nimic, voi ştiţi mai bine, eu sunt la biserică. A plecat? Eu nu ştiu nimic. Încă nu ştiu dacă şi-a dat demisia. Dacă şi-a dat demisia, vedem ce facem, căutăm un antrenor. Dar nu vorbim în cazul în care... Nu ştiu, nu vorbesc, pentru că nu ştiu de demisie.

Vreau să spunem ce este adevărat, nu vreau să spunem ce ne imaginăm. Hai să vedem, nu vreau să vorbim de demisie. Când toată echipa joacă fix ca la circ, înseamnă că antrenorul e de vină. Nu e vina antrenorilor, e vina lui Dică. 

Nu zic că nu e bun antrenor, dar acum e vina mea. Sau poate nu e vina mea, poate nu le convine dracilor şi acum îşi bat joc dracii de jucători. E posibil să nu fie nici vina lui Dică. Dracii le spun jucătorilor să nu alerge, să nu paseze, să nu facă lucruri bune.

Eu zic de trei luni de zile că vreau posesie, dar nimeni nu mă aude, ştiaţi toţi că mă interesează posesia" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Dică şi-a dat demisia de la FCSB

FCSB a pierdut meciul cu U Cluj, scor 1-2, şi a rămas în afara locurilor de play-off, la finalul etapei a 16-a. În urma înfrângerii cu ardelenii, Nicolae Dică l-a anunţat pe Gigi Becali, marţi dimineaţă, că îşi dă demisia de pe banca tehnică a echipei.

Venit la echipă la finalul lunii iulie, pentru al doilea său mandat pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică a reuşit să califice echipa în grupele Conference League.

În cele trei luni petrecute la conducerea vicecampioanei României, Nicolae Dică a bifat nouă victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri în cele 23 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Nicolae Dică o lasă pe FCSB pe locul 7 în Superligă, la 17 puncte în spatele liderului Farul Constanţa, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. În acelaşi timp, parcursul echipei din Conference League este dezamăgitor, roş-albaştrii bifând doar două puncte în cele cinci meciuri jucate în grupele competiţiei.

U Cluj - FCSB 2-1

Universitatea Cluj a învins-o, luni seara, pe teren propriu, pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39, Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea. Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB.

  • U CLUJ: Gorcea - Şt. Vlădoiu (G. Simion 64), Piţian, D. Ispas, Briceag - Ov. Bic (Fl. Ilie 87), R. Pires, I. Filip - Chipciu, Thiam (Ad. Bălan 78), L. Fulop. ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa (Haruţ 46), Tamm, Pantea (I. Stoica 66) - Edjouma, Ad. Şut (Miculescu 46), Olaru (Radaslavescu 82) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (Oct. Popescu 46). ANTRENOR: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare