Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care îi ”place foarte mult lui Gigi”, cale liberă către FCSB! Basarab Panduru se amuză: ”Răspunde la telefoane?” | EXCLUSIV

Antrenorul care îi ”place foarte mult lui Gigi”, cale liberă către FCSB! Basarab Panduru se amuză: ”Răspunde la telefoane?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Marţi dimineaţa, după înfrângerea cu U Cluj, Nicolae Dică (42 de ani) şi-a anunţat jucătorii că demisionează, astfel că Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor. Tehnicianul care îi ”place foarte mult” latifundiarului este liber de contract şi are cale liberă către FCSB.

Nicolae Dică a ajuns la capătul puterilor şi a luat decizia de îşi dea demisia de la FCSB, în urma unei seri în care a putut într-un final să se descarce.

Până acum, tehnicianul vicecampioanei nu critica public jucătorii, indiferent de greşelile uriaşe pe care le făceau aceştia, dar luni a putut să îşi verse oful.

Fiind deja îndemnat de patron să îşi dea demisia înainte de a ajunge la flash-interviu, Nicolae Dică şi-a făcut praf jucătorii şi a transmis clar că pe ei îi învinuieşte pentru lipsa rezultatelor.

Aşadar, cu Dică urmând să plece de la club, Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor, iar tehnicianul care ”îi place foarte mult” tocmai a rămas liber de contract.

La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru şi a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunţă rezilierea de comun acord a contractelor acestora.  Le mulţumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad şi le dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul emis de UTA.

Antrenorul care îi ”place foarte mult lui Gigi”, cale liberă către FCSB

MM Stoica dezvăluia că Gigi Becali este un mare fan al fostului antrenor de la Clinceni şi Gaz Metan, iar acum acesta are drum liber să ajungă la FCSB.

Ilie Poenaru e un antrenor care îi place lui Gigi Becali foarte mult. Eu nu l-am studiat, mie îmi place Croitoru din ce e în România”, declara MM Stoica, pentru Orange Sport.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru s-a amuzat pe seama zvonurilor în legătură cu Poenaru, glumind că nu ştie dacă va răspunde la telefoanele ”indicative” ale patronului.

Poenaru răspunde la telefoane? Că nu cred. Nu l-am văzut niciodată... nu am văzut pe nimeni să vină să îi spună ceva. Acum, dacă vede că Dică pleacă, e bine să îşi dea şi el demisia de la UTA.

La îndemână e Pintilii, sunt o grămadă de antrenori (n.r. în Liga 1) care nu au licenţă, care sunt antrenori cu portarii, cu bucătarii”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare