Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi antrenori care se luptă să îi ia locul lui Toni Petrea la FCSB: ”El îi place foarte mult lui Gigi, mie îmi place altcineva” | EXCLUSIV

Cei doi antrenori care se luptă să îi ia locul lui Toni Petrea la FCSB: ”El îi place foarte mult lui Gigi, mie îmi place altcineva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit ce doi antrenori îi pot lua loculm lui Toni Petrea la FCSB, când acesta va părăsi clubul.

Gigi Becali are o istoric de a da afară antrenori rapid când nu îi ating obiectivele ambiţioase.

Bogdan Andone, Bogdan Vintilă şi Dinu Todoran au fost toţi înlăturtaţi de la FCSB în ultimii ani, după ce nu au reuşit să ţină pasul cu rivala CFR.

Echipa roş-albastră este la al treilea antrenor din acest sezon deja, deşi Edi Iordănescu nu a fost dat afară, ci a ales să plece din pricina divergenţelor cu patronul.

Din această cauză, marii antrenori români au refuzat să mai vină la FCSB în ultimii ani, iar Gigi Becali a pus diverşi tehnicieni neexperimentaţi pe banca echipei.

Dacă nume mari, precum Olăroiu sau Boloni, oricum nu ar mai fi accesibile pentru latifundiar, alţi tehnicieni români respectaţi sunt din nou dispuşi să vină la echipa lui Becali.

În ciuda zvonurilor că încă face legea la echipă, nu că s-ar fi oprit, cum susţin cei de la FCSB, diverşti antrenori din România şi-au manifestat interesul să preia formaţia roş-albastră.

Cei doi antrenori care se luptă să îi ia locul lui Toni Petrea

Însă doar doi tehnicieni din Liga 1 ar avea realist şanse de a ajunge la FCSB, unul favoritul lui Becali, celălalt al lui MM Stoica.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că latifundiarul este un mare fan al lui Ilie Poenaru, în timp ce lui îi place cel mai mult Marius Croitoru din Liga 1.

Ilie Poenaru e un antrenor care îi place lui Gigi Becali foarte mult. Eu nu l-am studiat, mie îmi place Croitoru din ce e în România.

Cu nişte corecţii ni s-ar potrivi, trebuie să se maturizeze puţin. Nu sunt eu cel mai în măsură să dau sfaturi când e vorba de manifestări... mie mi-a venit târziu mintea la cap pe bancă.

Am 30 de ani de meserie şi vreo 29 au fost agitaţi! E temperamental, îl ştiu, şi ca jucător era. E greu să te cenzurezi”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare