Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul din spatele transferurilor de succes efectuate de o echipă de tradiţie din Liga 1: ”Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva” | EXCLUSIV

Omul din spatele transferurilor de succes efectuate de o echipă de tradiţie din Liga 1: ”Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva” | EXCLUSIV

UTA

Comentarii

UTA Arad a avut parte de o ascensiune impresionantă după revenirea în Liga 1.

UTA Arad a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în ultimul sezon şi a trecut cu brio peste prima stagiune înapoi în Liga 1.

În al doilea sezon, arădenii îşi propuseseră să prindă play-off-ul, iar, cu puţină şansă, ar fi putut ocupa un loc printre primele şase echipe ale campionatului nostru.

Sub conducerea lui Laszlo Balint, UTA a practicat un fotbal frumos, ofensiv, dar s-a remarcat negativ prin numărul halucinant de ocazii ratate.

Aceste stastici au dus şi la plecarea antrenorului şi înlocuirea sa cu Ionuţ Badea, însă MM Stoica a punctat că poziţia UTA-ei se datorează lui Balint şi încă unei persoane.

Impresarul Bogdan Apostu a construit echipa arădeană alături de fostul antrenor şi este omul din spatele tuturor transerurilor efectuate de UTA, lucru nemaivăzut în fotbalul mare.

Omul din spatele transferurilor de succes efectuate de o echipă de tradiţie din Liga 1

Echipa UTA a fost o invenţie a cuplului Apostu - Balint. Toţi jucătorii au fost aduşi de Apostu şi Balint. Nu am văzut în viaţa mea un club la care toţi jucătorii să fie prezentaţi de un singur impresar, să aibă lângă ei acelaşi impresar.

Faptul că UTA a jucat un fotbal bun înseamnă că au făcut bine ce au făcut. Balint şi Ionuţ Badea au ceva în comun: sunt genul de antrenori filofozof.

Ştiţi foarte bine discursul lui Ionuţ Badea, ştiţi foarte bine ce scrie Balint. Îi cunosc foarte bine pe amândoi.

Diferă mult carierele, Balint a pornit de jos, nu mă aşteptam să plece, părea de acolo, nu mă aşteptam, să îşi dea demisia sau să fie demis, probabil că el a plecat, că ştiu că e un tip temperamental, hotărât.

Ionuţ Badea, echipa pe care a construit-o la FC Argeş, la Internaţional Piteşti... am jucat cu el în 2008, avea cotă atunci.

Undeva s-a întâmplat ceva în cariera lui”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Fotbalişti precum Dima, Ubbink, Roger sau Dangubic au fost toţi aduşi de Apostu la Arad.

Afla mai multe despre: bogdan apostu 

viewscnt
Articole similare