Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Atalantei s-a răzgândit în privinţa lui Mihăilă! Vestea extraordinară primită de român din partea lui Gasperini

Antrenorul Atalantei s-a răzgândit în privinţa lui Mihăilă! Vestea extraordinară primită de român din partea lui Gasperini

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă a ajuns la Atalanta în ultima zi a perioadei de mercato, sub formă de împrumut, cu clauză de cumpărare definitivă.

De la mijlocul clasamentului din Serie B, la fruntea clasamentului din Serie A, Valentin Mihăilă a ajuns la Atalanta în ultima zi a perioadei de mercato.

Românul a fost împrumutat de formaţia de pe poziţia a patra din prima ligă italiană, dar ar putea rămâne la Bergamo şi din această vară, dacă anumite condiţii sunt îndeplinite.

Totuşi, mutarea nu părea să aibă prea multe şanse, având în vedere dezvăluirile făcute de Giovanni Becali în urma transferului.

Dacă directorul sportiv şi preşedintele erau ”foarte încântaţi”, antrenorul nu era la fel de mulţumit de mutarea făcută de club, semn că nu el a fost cel care îl ceruse pe român.

Antrenorul Atalantei s-a răzgândit în privinţa lui Mihăilă

E un transfer realizat în timpul celor tre-patru luni. Ştiam că sunt interesaţi, ştiam că vor pe bandă, pe viteză. Parma recuperează aproape 10 milioane pe Mihăilă.

Foarte încântaţi şi preşedintele, şi directorul sportiv, şi antrenorul... antrenorul mai puţin, că e foarte rigid, foarte strict, la el nu merge cu <<mă fac că alerg>>. Acolo trebuie să alergi şi să joci”, spunea Giovanni Becali.

Din această cauză, exista posibiltatea ca Mihăilă doar să ”încălzească banca” la Bergamo până să revină în vară la Parma, dar o decizie luată de antrenorul Atalantei îi dă speranţe românului.

Conform Gazzetta dello Sport, Gian Piero Gasperini ar fi luat decizia de a îl include pe Mihăilă pe lista UEFA, în locul lui Josip Ilicic, pentru partidele Atalantei din Europa League.

Criteriile de înrregistrare sunt destul de stricte, astfel că includerea internaţionalului român ar putea fi un semn că noul său antrenor are totuşi încredere în potenţialul său.

Lista depusă de Atalanta la UEFA pentru Europa League:

  • Portari: Musso, Sportiello, Rossi.

  • Fundaşi: Toloi, Djimsiti, Palomino, Demiral, Hateboer, Maehle, Pezzella, Zappacosta, Scalvini.

  • Mijlocaşi: de Roon, Freuler, Koopmeiners, Pasalic, Malinovskyi, Mihăilă, Pessina.

  • Atacanţi: Miranchuk, Zapata, Muriel, Boga

30 de partide însumase Mihăilă la Parma înaintea transferului la Atalanta, marcând şase goluri şi oferind trei pase decisive.

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare