Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre oferta pe care ar fi făcut-o FCSB pentru Miculescu în această iarnă! MM Stoica dezvăluie tot | EXCLUSIV

Adevărul despre oferta pe care ar fi făcut-o FCSB pentru Miculescu în această iarnă! MM Stoica dezvăluie tot | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB ar fi făcut o nouă ofertă pentru David Miculescu în această iarnă, după ce propunerea din vară fusese refuzată de UTA.

Gigi Becali a afirmat că nu mai doreşte să investească bani în transferuri în această iarnă, însă s-a răzgândit şi l-a achiziţionat pe Edjouma de la FC Botoşani.

Pe lângă mijlocaşul francez, FCSB îl mai ofertase şi pe Aurelian Dawa, dar Valeriu Iftime a vrut o sumă mai mare pentru acesta decât Becali era dispus să plătească.

Pe lângă cei doi fotbalişti de la FC Botoşani, echipa roş-albastră s-ar fi interesat şi de una dintre perlele fotbalului românesc, David Miculescu.

Internaţionalul român de tineret a fost decisiv pentru UTA în mai multe rânduri în acest sezon şi a atras atenţia nu doar a FCSB-ului, ci şi a altor echipe europene.

În vară, Gigi Becali a făcut o ofertă de jumătate de milion de euro, dar arădenii nici nu au vrut să audă de orice sumă sub un milion de euro.

Din această cauză, mutarea nu s-a mai efectuat, însă cei de la FCSB nu au renunţat la David Miculescu.

Adevărul despre oferta pe care ar fi făcut-o FCSB pentru Miculescu în această iarnă

MM Stoica a dezvăluit că roş-albaştrii încă sunt interesaţi, dar nu sunt dispuşi să crească oferta făcută UTA-ei.

Totuşi, s-a zvonit că Gigi Becali s-ar fi răzgândit şi ar fi crescut propunerea la 700.000 de euro, însă MM Stoica a negat acest lucru.

Managerul general de la FCSB a afirmat că echipa sa nu a mai făcut nicio ofertă pentru starul UTA-ei şi că zvonurile ar fi putut apărea pentru a crea alte oferte pentru Miculescu.

Noi am făcut o ofertă în vară de 500.000, răspunsul a fost negativ, nu am mai făcut nimic, nu am făcut nicio ofertă de 700.000, poate cineva a vrut să trezească interesul altcuiva”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, David Miculescu a reuşit să însumeze 90 de meciuri la UTA până acum, în care a punctat de 12 ori şi a oferit două pase decisive.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare