Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la FCSB! MM a confirmat: "Am avut o discuţie după meciul cu CFR. Pleacă!"

O nouă plecare de la FCSB! MM a confirmat: "Am avut o discuţie după meciul cu CFR. Pleacă!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a dezvăluit, la Telekom Sport, cum s-a ajuns la plecarea lui Denis Haruţ (22 de ani) împrumut la FC Botoşani, după ce Gigi Becali l-a adus pe Malcom Edjouma de la echipa lui Valeriu Iftime. MM Stoica a anunţat că a avut o discuţie cu jucătorul, după meciul cu CFR Cluj, şi când a apărut oportunitatea FC Botoşani a fost cedat.

O nouă plecare de la FCSB! Mihai Stoica a confirmat: "Am avut o discuţie după meciul cu CFR. Pleacă!" | EXCLUSIV

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali l-a transferat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani la FCSB, în schimbul a 300.000 de euro. În tranzacţia pentru Edjouma, FCSB l-a inclus şi pe Denis Haruţ. Transferat în urmă cu un an de la Botoşani, Haruţ nu s-a impus, iar Becali a fost de acord să-l trimită sub formă de împrumut până în vară, la cererea lui Ifitme şi Croitoru.

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit care a fost momentul în care i s-a hotărât soarta lui Denis Haruţ. MM a spus că, după meciul cu CFR (3-3, pe Arena Naţională), a avut o discuţie cu Denis Haruţ şi, când a apărut oportunitatea de a pleca la Botoşani, jucătorul a fost cedat.

FC Botoşani nu are clauză de cumprare definitivă a lui Haruţ, a mai spus Mihai Stoica. "Pleacă la Botoşani împrumut până în vară. Denis Haruţ, pentru mine, este fundaş cental şi punct. Asta am şi discutat cu el. Chiar am avut o discuţie după meciul cu CFR şi i-am zis 'băi, ştii ceva...'. Sunt jucători, precum Chivu, care jucau pe orice post. Nu mai ştii ce ai luat, jucătorii îşi pierd reperele. Marius Croitoru, dacă-l vrea, îl va folosi, că d-aia îl ia. Nu are clauză de cumpărare", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

FCSB a plătit, în ianuarie 2021, 700.000 de euro către FC Botoşani pentru transferul lui Denis Haruţ. De la sosirea la FCSB, fotbalistul a strâns 25 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a reuşit un assist.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Croitoru vrea să-i schimbe postul lui Haruţ, Iftime l-a transferat definitiv

Despre transferul lui Denis Haruţ, Valeriu Iftime a vorbit după aflarea veştii că va reveni, sub formă de împrumut, la FC Botoşani. Iftime ar vrea să-l cumpere definitiv pe Denis Haruţ de la FCSB, dar Gigi Becali nu vrea să-l cedeze. Marius Croitoru vrea să-i schimbe postul şi să joace cu Haruţ închizător.

"Cu Denis Haruţ, povestea e simplă. El are nevoie să joace, are nevoie de meciuri în picioare, iar la FCSB nu se poate acum. Eu l-aş cumpăra, dar Gigi nu vrea să mi-l vândă. Vă spun sincer de ce l-am luat: s-a ivit o oportunitate şi Marius vrea să îi schimbe postul. El îl vede cu calităţi foarte bune pentru a fi un mijlocaş la închidere foarte bun", a spus Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: mihai stoicadenis harutfcsbplecarefc botosani 

viewscnt
Articole similare