Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va primi FC Botoşani banii din transferul lui Moruţan la Galatasaray. MM a explicat cum va fi făcută plata: "Atunci va încasa banii"

Când va primi FC Botoşani banii din transferul lui Moruţan la Galatasaray. MM a explicat cum va fi făcută plata: "Atunci va încasa banii"

FCSB

Comentarii

Moruţan s-a transferat la Galatasaray, iar fostul lui club, FC Botoşani, încă aşteaptă banii din transferul pe care l-a realizat Gigi Becali.

După ce Moruţan a ajuns la FCSB în 2018, cele două părţi au încheiat un contract în care FC Botoşani a păstrat 9 la sută dintr-un eventual transfer al mijlocaşului român. Transferul lui Moruţan s-a produs, dar echipa patronată de Valeriu Iftime nu a încasat niciun ban. 

Invitat în studioul TelekomSport, managerul general de la FCSB, MM Stoica, a vorbit despre banii pe care trebuie să îi achite Gigi Becali. El a dezvăluit că jucătorul a fost vândut în tranşe, iar în momentul când vor fi achitate, FC Botoşani îşi va primi banii. 

”Nu se poate achita un procent din vânzarea unui jucător până nu primeşti banii. Moruţan s-a vândut în tranşe, când se vor lua tranşele, Botoşani va primi banii. A fost o sumă fixă şi un bonus care s-a bifat, că a jucat 15 jocuri”, a spus MM Stoica, pentru TelekomSport. 

Gigi Becali a vorbit despre banii pe care îi aşteaptă de la turci

”Acum au spus: `Vă dăm în loc de 600.000, 500.000 (n.r.- de euro)`, că le-am zis că mergem la FIFA. Bine, mă. Am luat prima tranşă, 700.000, în decembrie, trebuie să ne dea acum 500.000 pentru 15 meciuri jucate şi trebuie să ne mai dea în martie-aprilie 650.000. Deci 3,5 milioane în doi ani şi încă 1,2 milioane... 4,7 milioane sigur îi vom lua!”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Afla mai multe despre: fcsb-moruţan-galatasaray-botoşani 

viewscnt
Articole similare