Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a încălcat regula şi a făcut încă o ofertă de transfer! După Edjouma, FCSB vrea şi revelaţia din lotul rivalilor | EXCLUSIV

Gigi Becali şi-a încălcat regula şi a făcut încă o ofertă de transfer! După Edjouma, FCSB vrea şi revelaţia din lotul rivalilor | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Pe lângă Malcom Edjouma, FCSB a încercat să mai aducă un fotbalist de la Botoşani în această iarnă

Pe finalul perioadei de mercato, FCSB a dat o reală lovitură şi a adus cel mai bun, statistic, mijlocaş din Liga 1.

Malcom Edjouma a parcurs şi el faimoasa rută Botoşani - FCSB şi a semnat cu echipa lui Gigi Becali, a anunţat MM Stoica, miercuri.

Deşi spunea că nu doreşte să mai facă transferuri, finanţatorul roş-albaştrilor a fost fermecat de Edjouma şi a decis să îl achiziţioneze de la Botoşani înainte ca cineva să îi ia faţa.

Doar 330.000 de euro a plătit Becali pentru fotbalistul transformat de Marius Croitoru, Valeriu Iftime având şi faimoasele procente dintr-un transfer viitor.

Totuşi, Edjouma nu a fost singurul fotbalist de la FC Botoşani dorit de formaţia roş-albastră, însă cei doi patroni nu s-au putut înţelege asupra ambelor mutări.

Gigi Becali şi-a încălcat regula şi a făcut încă o ofertă de transfer

Gigi Becali şi-a încălcat regula şi l-a ofertat şi pe Aurelian Dawa, însă cele două cluburi nu au putut conveni asupra sumei de transfer.

Gigi Becali a făcut o ofertă ”la pachet” pentru cei doi, însă Valeriu Iftime nu a fost de acord, iar astfel doar Edjouma a mai ajuns la Bucureşti.

Au existat discuţii între cei doi patroni, dar a fost un impediment, preţul. Sunt şanse de 0,5% să se mai facă mutarea”, a dezvăluit MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 25 de ani, Aurelian Joyskim Dawa a sosit la Botoşani în vară şi s-a impus rapid în primul 11 al celor de la Botoşani.

După ce a semnat pe gratis cu formaţia moldoveană, fotbalistul cu opt apariţii pentru naţionala Camerunului ar fi putut pleca, după doar câteva luni, pentru 400.000-500.000 de euro.

Însă, Valeriu Iftime nu a fost dispus să îi dea drumul pentru cât oferea Becali, şi nici latifundiarul nu era dispus să crească preţul, astfel că Dawa va rămâne cel puţin până în vară la Botoşani.

19 partide a însumat până acum apărătorul central pentru echipa lui Marius Croitoru, în care a marcat de trei ori şi a oferit o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: aurelian dawa 

viewscnt
Articole similare