Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prea scump pentru Rapid, decarul de naţională semnează cu o forţă din Liga 1. Transfer ratat: "Nu ne-am putut permite"

Prea scump pentru Rapid, decarul de naţională semnează cu o forţă din Liga 1. Transfer ratat: "Nu ne-am putut permite"

Fotbal intern

Comentarii

Ronaldo Deaconu este liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş şi se află în căutarea unei noi echipe.

Ronaldo Deaconu a fost talismanul lui Gaz Metan Mediaş în ultimul sezon şi a contribuit decisiv la menţinerea echipei în Liga 1.

Fotbalistul a impresionat cu execuţiile şi calităţiile sale tehnice, iar la momentul actual are cele mai multe asisst-uri din acest sezon al Ligii 1, şapte.

Totuşi, problemele financiare de la Mediaş l-au împins tot mai aproape de plecarea de la club.

După ce depusese memoriu în urmă cu câteva luni, fotbalistul care a făcut parte din lotul României pentru Olimpiadă s-a decis să îl retragă.

A mai petrecut ceva timp la Gaz Metan, dar situaţia nu s-a îmbunătăţit, iar ”Ronaldo de România” s-a decis să plece de la club.

În această iarnă, Deaconu a fost lăsat liber de contract de medieşeni, iar diverse echipe s-au interesat de el, atât din ţară, cât şi din afară.

Totuşi, cu puţină şansă şi îngăduinţă din partea celor de la Gaz Metan, Ronaldo Deaconu ar fi putut evita cu totul situaţia în care se află acum.

În vară, Rapid făcuse o propunere pentru decarul medieşenilor, însă giuleştenii s-au lovit de refuzul celor de la Gaz Metan, care au cerut o sumă importantă pentru cel mai valoros fotbalist al lor.

Prea scump pentru Rapid, decarul de naţională semnează cu o forţă din Liga 1

Din această cauză, mutarea nu s-a mai efectuat, însă, după jumătate de sezon, este clar că transferul ar fi fost benefic pentru ambele părţi.

Dacă cerea un preţ rezonabil pentru Deaconu, Gaz Metan ar fi încasat o sumă oricum destul de importantă pentru acesta şi nu l-ar fi pierdut pe gratis în iarnă.

În plus, nici jucătorul nu ar fi fost nevoit să treacă prin calvarul de la Gaz Metan şi să ajungă în punctul în care să trebuiască să ceară să fie lăsat liber de contract.

Chiar Mihai Iosif a fost cel ce a dezvăluit informaţia, în cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Gaz Metan, spunând că l-a dorit pe Deaconu, dar Rapid nu şi l-a putut permite.

Au fost nişte discuţii astă vară, eu mi l-am dorit, dar a fost o sumă pe care nu ne-am putut-o permite, cerută de cei de la Mediaş”, a declarat Mihai Iosif.

Totuşi, Deaconu ar fi aproape de o altă echipă de tradiţie din Liga 1, Farul Constanţa.

După despărţirea de Gaz Metan, Ilie Poenaru a anunţat că ”a înţeles” că ”Ronaldo de România” va ajunge sub comanda lui ”Maradona din Carpaţi”.

Este un jucător important în angrenajul echipei. A fost! Şi-a exprimat dorinţa de a continua în altă parte. Eu îl înţeleg. El n-a mai rezistat, a vrut să meargă în altă parte.

Am încercat să-l conving, dar nu putem să fim supăraţi pe el. Am înţeles că merge la Viitorul (n.r. Farul), spunea Ilie Poenaru în urmă două săptămâni.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare