Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec a numit echipa pentru care şi-ar dori să joace din sezonul viitor: ”Aşa mi-ar plăcea”

Adam Nemec a numit echipa pentru care şi-ar dori să joace din sezonul viitor: ”Aşa mi-ar plăcea”

FC Voluntari

Comentarii

Ajuns la 36 de ani, Adam Nemec se gândeşte la despărţirea de Voluntari.

Adam Nemec a ajuns la FC Voluntari în vară, în urma despărţirii de Dinamo, pe care a ajutat să o menţină în Liga 1.

Atacantul de 36 de ani s-a impus rapid la formaţia ilfoveană, chiar dacă nu marchează extrem de multe goluri, contribuind în alte feluri la jocul echipei.

FC Voluntari a fost revelaţia actualii stagiuni şi ocuopă poziţia a treia cu doar şapte etape rămase din sezonul regular.

Prestaţiile bune şi locul din clasament a ajutat echipa să atragă jucători mai valoroşi, precum Constantin Budescu, iar Voluntari a devenit un club atractiv pentru diverşi jucători.

Cu salariile la zi şi un colectiv unit, formaţia începe să dea semne de creştere şi ar putea ajungă în anii viitori să concureze pentru play-off sezon de sezon.

Din aceste considerente, Voluntari are şansa de a construi un proiect de durată şi de a păstra jucători care în alţi ani ar fi plecat la formaţii mai importante.

Printre aceştia se numărăr şi Adam Nemec, care, deşi are 36 de ani, mai are multe de oferit, prin prisma experienţei şi profesionalismului său.

Adam Nemec a numit echipa pentru care şi-ar dori să joace din sezonul viitor

Atacantul cu 43 de selecţii şi 13 goluri pentru naţionala Slovaciei a dezvăluit că nu vrea să se retragă încă din fotbal.

Nemec a afirmat că şi-ar dori să continue la Voluntari, dar că se gândeşte la despărţirea de club, în cazul în care nu mai este dorit la echipa lui Liviu Ciobotariu.

Îmi doresc să continui să joc fotbal, fie că va fi aici, dacă se vor baza pe mine, mi-ar plăcea să rămân aici. Dacă nu, voi merge în altă parte”, a declarat Adam Nemec.

Cinci goluri şi o pasă decisivă în 20 de partide a reuşit să însumeze Nemec la FC Voluntari.

Echipa ilfoveană a mai obişnuit în trecut să se bazeze pe veterani, precum Armaş şi Tamaş acum, dar şi fotbalşit precum Sânmărtean şi Cernat în trecut, astfel că slovacul ar avea şanse să fie păstrat la club.

Afla mai multe despre: adam nemec 

viewscnt
Articole similare