Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime nu concepe un alt rezultat decât victoria: ”Ar fi ruşinos dacă nu câştigăm cu Dinamo”

Valeriu Iftime nu concepe un alt rezultat decât victoria: ”Ar fi ruşinos dacă nu câştigăm cu Dinamo”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a vorbit despre meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo, care va închide runda a 24-a din Liga 1.

Cele două combatante se vor întâlni într-o partidă din cadrul etapei a 24-a din Liga 1. Partida este programată luni, 7 februarie, de la ora 19:55.

FC Botoşani vine după un meci cu liderul CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1. După ce a reuşit să ia un punct formaţiei care conduce autoritar clasamentul intern, moldovenii vor să obţine toate cele trei puse în joc la partida cu Dinamo.

De cealaltă parte, formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut ambele dispute din acest început de an: 1-2 cu FC Argeş şi 0-3 cu FCSB.

Gruparea bucureşteană nu a reuşit să scape de penultimul loc din Liga 1, pe care îl ocupă cu 12 puncte acumulate în 23 de etape.

Valeriu Iftime vrea victoria în meciul cu Dinamo

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, se aşteaptă la o partidă dificilă, dar nu concepe ca echipa sa să nu câştige.

"E un meci foarte important, Dinamo nu moare uşor, nu e o echipă grozavă, dar va face orice pentru a se salva, indiferent dacă joacă cu noi sau cu alte echipe. Ar fi ruşinos un punct la Cluj dacă nu câştigăm cu Dinamo. Pentru noi e esenţial să câştigăm cu Dinamo ca să ne calificăm în play-off.

Sper să înţealagă Marius că e o echipă periculoasă, să înţelagă jucătorii, iar Marius ştie asta. Noi le spunem, îi pregătim, sper să-i batem. Putem, dar doar un ghinion extraordinar să ne urmărească şi să nu putem să-i batem pe Dinamo", a declarat Valeriu Iftime, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: botosanidinamoliga 1valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare