Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, martor la tirada lui MM Stoica! Îl acuză pe Marian Copilu de o metodă murdară: "Te felicit, Cristi! E revenirea la normalitate la echipa care domină Liga 1" | EXCLUSIV

Balaj, martor la tirada lui MM Stoica! Îl acuză pe Marian Copilu de o metodă murdară: "Te felicit, Cristi! E revenirea la normalitate la echipa care domină Liga 1" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, îl acuză pe actualul preşedinte al Universităţii Craiova, Marian Copilu, de o metodă murdară în privinţa transferurilor. MM a amintit de modul în care s-a făcut trecerea lui Cristian Bălgrădean, de la FCSB, la CFR Cluj.

Mihai Stoica a pus tunurile pe Marian Copilu: "Salut revenirea la normalitate la CFR Cluj"

Înaintea meciului CFR Cluj - FC Botoşani, scor 1-1, campioana României a anunţat transferul jucătorului adversarei, fundaşul dreapta Braun. 

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a explicat că s-a dorit ca anunţul să fie făcut înaintea partidei în care jucătorul german a evoluat, pentru a nu exista interpretări ulterioare. 

"CFR, din ce am înţeles, a vrut să-l aduc pe Braun de anul trecut, nu s-a înţeles cu Botoşani asupra sumei de transfer. Un spaniol, impresarul, ne-a contactat, discuţiile au avansat şi trebuia să se ia o decizie. Impresarul ne-a anunţat că mai sunt două cluburi interesate de jucător. Puteam semna după jocul cu Botoşani, dar am semnat înainte, să semnăm un contract cu jucătorul Braun. Braun l-a anunţat pe antrenor, l-am anunţat pe Iftime, iar din vară e jucătorul CFR-ului.

Puteam anunţa după, puteam semna la câteva zile după meci, dar moral nu mi se pare corect. Riscam să joace prost şi să apară suspiciuni", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, pentru Telekom Sport. 

A fost momentul care "l-a aprins" pe managerul general al FCSB. 

Prezent în platoul emisiunii Sport Report, expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a răbufnit şi consideră că echipa campioană a reintrat în normalitate odată cu schimbarea conducerii. Marian Copilu a părăsit postul de preşedinte în Gruia odată cu Marius Şumudică şi în mandatul său s-au făcut două transferuri la care a făcut referire MM Stoica. 

"Vreau să te felicit, Cristi! Când era domnul Copilu, i-a spus lui Bălgrădean să nu spună cumva că a semnat şi apoi a făcut acea greşeală cu Botoşani.

Acelaşi domn Copilu a făcut cu Bouhenna aceeaşi chestie. Salut revenirea la normalitate la echipa care domină fotbalul românesc. Şi noi am face acelaşi lucru, nu să mintă jucătorii şi să ne gândim la altele. Problema e că nu sunt măsuri împotriva celor care fac aşa ceva", a declarat oficialul FCSB. 

Câteva momente mai târziu, Balaj a dezvăluit că omologul său de la Universitatea Craiova l-a contactat pe atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, aflat în ultimele şase luni de contract. 

EXCLUSIV MM Stoica se laudă că l-a introdus pe Marian Copilu în lumea fotbalului: ”Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine”

 

Afla mai multe despre: mihai stoicacristi balajcfr clujuniversitatea craiovacristian balgradean 

viewscnt
Articole similare