Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enriko Papa, dezvăluiri după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. ”Nu m-am simţit moleşit înainte de meci!” EXCLUSIV

Enriko Papa, dezvăluiri după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. ”Nu m-am simţit moleşit înainte de meci!” EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Enriko Papa a fost testat cu COVID-19 după partida cu FC Botoşani, scor 1-1.

Campioana CFR Cluj a înregistrat o remiză, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I. Avantajul clujenilor faţă de ocupanta poziţiei secunde, FCSB, s-a micşorat la 8 puncte.

La o zi după meci, FC Botoşani are probleme. Mijlocaşul Enriko Papa (28 de ani), care a fost titular în meciul CFR Cluj - FC Botoşani, scor 1-1, a fost testat pozitiv la testul de COVID-19. Totuşi, jucătorul lui FC Botoşani a dezvăluit că nu s-a simţit moleşit şi că a fost testat chiar şi înaintea partidei. 

”Nu m-am simţit moleşit înainte de meci!”

”Mi-a scris Papa acum. Nu s-a simţit moleşit. Cine spune asta, minte foarte tare. A făcut test săptămâna trecută, a făcut test şi înaintea meciului”, a dezvăluit jurnalistul Ovidiu Ionescu, pentru TelekomSport. 

Reacţia celor de la CFR după ce Enriko Papa a fost testat pozitiv cu COVID-19

”Mi-e greu să vorbesc despre subiect, că au fost adversarii noştri şi nu aş vrea să acuz. Indiferent de echipă, când ar exista jucători care ar avea simptome similare cu cele ale COVID-19 şi nu ar fi testat jucătorul şi introdus pe teren, din punctul meu de vedere, e stare de inconştienţă.

E riscant pentru jucător, pentru sănătatea lui, şi pentru adversari. Noi sperăm să nu avem jucători infectaţi din cauza acelui jucător. Important e să înţelegem ca la cel mai mic simptom să ne testăm. 

Bineînţeles, şi cei vaccinaţi ar trebui testaţi. Toţi cu simptome trebuie testaţi. Fiecare club trebuie să-şi testeze jucătorii, o dau ca un sfat. Jucătorul respectiv, Papa, înţeleg că avea simptome, aici e gravitatea. I-au pus în pericol sănătatea şi am înţeles că şi David Croitoru avea simptome. Toţi sunt copiii noştri. E o formă de respect faţă de echipele adverse. 

La cât de uşor se ia, nu ar însemna că am luat acel virus de la acel jucător. Există şanse, când la fazele fixe jucătorii intră în contact, dar istoria şi realitatea ne arată că virusul poate fi luat de oriunde. Buş nu are COVID-19. A avut probleme medicale şi face antrenamente”, a spus Cristi Balaj, pentru TelekomSport.

Afla mai multe despre: botoşani-papa-cfr 

viewscnt
Articole similare