Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Avem rezultatele testelor PCR ale lui Florescu, David Croitoru şi Enriko Papa, după scandalul de la meciul cu CFR

FOTO EXCLUSIV | Avem rezultatele testelor PCR ale lui Florescu, David Croitoru şi Enriko Papa, după scandalul de la meciul cu CFRgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Telekom Sport vă prezintă rezultatele testelor PCR ale lui Enriko Papa, Eduard Florescu şi David Croitoru, după ce aceştia au fost bănuiţi că erau infectaţi cu virusul COVID-19 la ora meciului cu CFR Cluj.

Meciul CFR Cluj - FC Botoşani, scor 1-1, a produs multe discuţii despre actualul protocol medical, după ce Enriko Papa, Eduard Florescu şi David Croitoru au fost bănuiţi că erau infectaţi la ora partidei.

Telekom Sport a intrat în posesia testelor celor 3 jucători de la FC Botoşani şi singurele suspiciuni au rămas la Enriko Papa.

Ce arată testele PCR ale lui Papa, Florescu şi Croitoru jr

Gazeta Sporturilor a scris marţi că 3 jucători de la FC Botoşani i s-au plâns lui Marius Croitoru, chiar înainte de meciul cu CFR, că nu se simt bine şi n-au cea mai bună stare fizică.

Cei 3 sunt Enriko Papa, Eduard Florescu şi David Croitoru - fiul lui Marius Croitoru. Dintre cei 3, David Croitoru a fost scos din primul ”11” cu câteva minute înainte de startul partidei, în timp ce Florescu şi Papa au fost titulari, dar au fost înlocuiţi în minutul 46, respectiv 76.

Testele au arătat însă că Eduard Florescu şi David Croitoru nu sunt infectaţi cu virusul COVID-19. Cei doi au făcut chiar a doua zi teste PCR şi rezultatele au fost negative.

În schimb, situaţia lui Enriko Papa este uşor neclară. Deşi el este vaccinat şi nu este obligat să se testeze, a făcut totuşi un test PCR pe 23 ianuarie (partida cu CFR s-a disputat pe 31 ianuarie) şi a ieşit negativ.

În plus, el n-a acuzat simptome nici înainte de meci, nici în timpul partidei. Enriko Papa a făcut un nou test a doua zi după meci şi a ieşit pozitiv.

”Indiferent de echipă, când ar exista jucători care ar avea simptome similare cu cele ale COVID-19 şi nu ar fi testat jucătorul şi introdus pe teren, din punctul meu de vedere, e stare de inconştienţă.

E riscant pentru jucător, pentru sănătatea lui, şi pentru adversari. Noi sperăm să nu avem jucători infectaţi din cauza acelui jucător. Important e să înţelegem ca la cel mai mic simptom să ne testăm”, Cristi Balaj, după meciul cu FC Botoşani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc botosani 

viewscnt
Articole similare