Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ULTIMĂ ORĂ. CFR Cluj i-a surprins din nou pe toţi. Varga s-a dezlănţuit şi i-a adus un nou fotbalist din străinătate lui Dan Petrescu

Transfer de ULTIMĂ ORĂ. CFR Cluj i-a surprins din nou pe toţi. Varga s-a dezlănţuit şi i-a adus un nou fotbalist din străinătate lui Dan Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor în actuala perioadă de mercato din Liga I, iar oficialii campioanei României n-au de gând să se oprească.

CFR Cluj a început anul 2022 cu două remize. Dacă, în prima etapă disputată în Liga I în acest an, echipa pregătită de Dan Petrescu a remizat în deplasarea de pe terenul ocupantei locului secund, FCSB, în cea de-a doua etapă, ardelenii au remizat din nou, însă, pe propriul teren, cu FC Botoşani, scor 1-1.

Pe lângă transferurile jucătorilor cu experienţă, precum Dugandzic, Buş sau Neguţ, CFR Cluj a punctat pe piaţa de mercato şi prin aducerea unor fotbalişti români de mare perspectivă. Birligea şi Sava au fost primele lovituri ale conducerii campioanei României, iar acum a urmat şi aducerea unui alt jucător tânăr, venit tot din fotbalul italian.

Transfer de ULTIMĂ ORĂ. CFR Cluj i-a surprins din nou pe toţi. Varga s-a dezlănţuit şi i-a adus un nou fotbalist din străinătate lui Dan Petrescu

Raoul Mal are 21 de ani, e născut în Trento, Italia, dar are cetăţenie română. El evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, poate juca şi în zona laterală, iar din 2020 a fost legitimat în liga a treia italiană, la Pistoiese, unde a jucat în 43 de meciuri. Mijlocaşul a fost format de Pro Vercelli.

Mal s-a alăturat deja lotului campioanei României şi poate fi trecut oricând pe foaia de joc de antrenorul Dan Petrescu.

  • 16 meciuri are Raoul Mal în actuala stagiune din Serie C, fără să reuşească să marcheze sau să ofere o pasă decisivă
  • 125 de mii de euro valorează Raoul Mal, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Cum a decurs perioada de transferuri a lui CFR Cluj:

  • Transferuri: Dugandzic, Buş, Neguţ, Birligea, R. Sava.
  • Plecări: Letica, Mailat, Tahiri, D. Ciobotariu, D. Paraschiv, Culio, Paşcanu, Cristiano, Butean, D. Rusu, Culio, R. Andronic, J. Rodriguez, Alibec

În plus, oficialii campioanei României au bătut palma şi cu doi dintre cei mai apreciaţi jucători străini care evoluează în Liga I. Roger (UTA) şi Braun (FC Botoşani) se vor alătura lotului ardelenilor la finalul sezonului, când îşi vor încheia contractele cu echipele pentru care evoluează în prezent.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare