Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea decisă de Gigi Becali la FCSB în legătură cu MM Stoica: "Aşa a considerat". Pact misterios | EXCLUSIV

Schimbarea decisă de Gigi Becali la FCSB în legătură cu MM Stoica: "Aşa a considerat". Pact misterios | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit pactul pe care îl are cu finanţatorul Gigi Becali. În relaţia dintre cei doi a intervenit o schimbare, faţă de primul mandat al lui MM la actuala ocupantă a locului secund în Liga 1.

Ce pact au Gigi Becali şi Mihai Stoica la FCSB

Două dintre personajele principale de la FCSB, Gigi Becali şi Mihai Stoica, au reluat colaborarea în 2010, după ce MM a revenit de la Unirea Urziceni. Faţă de perioada 2002-2007, omul de afaceri a hotărât o schimbare. 

Dacă în primul mandat Mihai Stoica a avut libertatea de a alege antrenorul, de el fiind aduşi, printre alţii, Walter Zenga sau Oleg Protasov, el nu a mai avut această opţiune şi după revenirea la echipă. 

Gigi Becali s-a impus şi a dorit să fie singurul care instalează antrenorii pe banca tehnică, cu condiţia ca oficialul să fie de acord să lucreze cu principalul ales de finanţator. 

"Eu am o convenţie cu Gigi. <<Niciodată nu-ţi aduc un antrenor cu care nu vrei să lucrezi>>. Dar în niciun caz nu pot aduce eu. Am adus antrenori în primul mandat. Pe Zenga, Protasov, după aia a considerat că el trebuie să-i aducă şi îi aduce", a declarat expertul Telekom Sport. 

Acum, echipa este condusă de Toni Petrea, care e la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, înainte de finalul sezonului regular. Ultimul antrenor care l-a făcut pe MM Stoica să stea pe banca tehnică a fost Edward Iordănescu, devenit selecţionerul României la începutul acestui an. 

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a explicat şi mesajul transmis pe Facebook, care l-a vizat pe Gigi Becali: "Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta", scria, în urmă cu o săptămână, managerul general. 

"La transferuri! Vucur e un jucător, care când era lşa Hajduk Split, ne-am făcut jocul pe el şi a marcat Gnohere în prelungiri de lângă el, golul calificării. Nu poţi lua jucător din liga a treia, chiar dacă e Germania", a explicat oficialul FCSB pentru Telekom Sport. 

Mihai Pintilii a refuzat naţionala, dar poate face pasul carierei! "Cât suntem eu şi Gigi la echipă... Ştie că e pregătit" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalifcsbpact gigi becali mihai stoica fcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare