Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”fermecat” de noul său transfer: ”Visam de mult timp un aşa jucător. E ieşit din comun”. Cine iese din echipa FCSB-ului

Gigi Becali, ”fermecat” de noul său transfer: ”Visam de mult timp un aşa jucător. E ieşit din comun”. Cine iese din echipa FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat cu privire la transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoşani.

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv.

Acesta va ajunge la vicecampioana României pe data de 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1.

Gigi Becali a confirmat informaţiile furnizate de Telekom Sport cu privire la acest transfer şi a precizat că tranzacţia costă 330.000 de euro, iar jucătorul a semnat pentru patru ani.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a precizat faptul că Malcom Edjouma îl va scoate din echipă pe Adrian Şut.

Gigi Becali, fericit după ce l-a luat pe Edjouma 

”Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri şi vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoşani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflaţi voi de Edjouma.

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieşit din comun. Nu o să mai fie Şut titular”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Înainte de FCSB şi Botoşani, Malcom Edjouma a jucat în Liga 1 la Viitorul, acolo unde a ajuns în ianuarie 2020. Ulterior a semnat cu KSV Roeselare, în Belgia, unde a stat însă doar două luni.

În actualul sezon, Malcom Edjouma a adunat 21 de apariţii (una în Cupa României), 4 goluri şi 3 assist-uri.

Afla mai multe despre: gigi becalimalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare