Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali a făcut primul transfer din această iarnă. Surpriză uriaşă: pe cine a luat de la FC Botoşani

EXCLUSIV | Becali a făcut primul transfer din această iarnă. Surpriză uriaşă: pe cine a luat de la FC Botoşani

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reuşit un transfer foarte surprinzător, de la FC Botoşani.

Patronul FCSB a anunţat că nu mai este dispus să plătească bani pentru transferuri, deoarece ţine la averea familie sale.

Totuşi, Gigi Becali şi-a încălcat promisiunea şi a reuşit astăzi un transfer surprinzător, de la FC Botoşani.

Transfer total neaşteptat făcut de Gigi Becali

Faţă de alte perioade, cei de la FCSB au fost absenţi de pe piaţa transferurilor, în această iarnă. Gigi Becali a trecut însă peste promisiunea făcută şi a realizat un transfer.

Din informaţiile telekomsport.ro, Malcom Edjouma, mijlocaş defensiv la FC Botoşani, s-a transferat astăzi la FCSB. Jucătorul francez ar fi semnat deja contractul.

În vârstă de 25 de ani, Malcom Edjouma s-a născut în Franţa, la Toulouse şi postul lui de bază este cel de mijlocaş defensiv, dar poate juca şi fundaş central. El este cotat în acest moment la 500.000 de euro, cea mai ridicată valoare din cariera sa.

Malcom Edjouma s-a transferat la FC Botoşani în februarie 2021, după ce a stat câteva luni fără echipă. Sub comanda lui Marius Croitoru, jucătorul francez a reuşit să atingă însă o formă excelentă.

În acest sezon, Malcom Edjouma a adunat 21 de apariţii (una în Cupa României), 4 goluri şi 3 assist-uri.

Din informaţiile Telekom Sport, Gigi Becali a plătit pentru transferul lui Malcom Edjouma aproape 400.000 de euro, în timp ce jucătorul a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate.

Valeriu Iftime i-a pus însă şi o condiţie lui Gigi Becali. Malcom Edjouma va fi lăsat să joace la FC Botoşani până în ultima zi din ferereastra de transferuri din această iarnă, adică până pe 14 februarie.

Marius Croitoru îl va putea astfel folosi şi în următoarele 3 etape, cu Dinamo, U Craiova 1948 şi cu Academica Clinceni.

Malcom Edjouma a debutat la seniori în Franţa, la SC Balma, în 2014. După ce a jucat prin ligile inferioare ale Franţei, a ajuns la Viitorul, în ianuarie 2020.

A rămas însă aici doar în în vara lui 2020, când Gică Hagi l-a lăsat să plece liber de contract. Ulterior a semnat cu KSV Roeselare, în Belgia, unde a stat însă doar două luni.

Afla mai multe despre: alcom edjouma 

viewscnt
Articole similare