Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, propus de Liviu Ciobotariu la echipa naţională: "Merită să fie luat în vizor. Nu ratează un antrenament"

Gabi Tamaş, propus de Liviu Ciobotariu la echipa naţională: "Merită să fie luat în vizor. Nu ratează un antrenament"

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Ciobotariu a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului dintre CS Mioveni şi FC Voluntari.

Cele două combatante se vor întâlni vineri, 4 februarie, de la ora 17:30, în cadrul primului meci din etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Tehnicianul celor de la Voluntari a vorbit şi despre Gabi Tamaş, despre care a spus că se află într-o formă fantastică, iar vârsta sa înaintată, de 38 de ani, nu se vede.

Fostul mare internaţional, acum pe banca tehnică a ilfovenilor, este de părere că veteranul fundaş central poate reveni în tricoul echipei naţionale, una condusă la ora actuală de Edi Iordănescu.

Gabi Tamaş are 67 de selecţii pentru prima reprezentativă a României. De asemenea, a marcat şi de trei ori pentru tricolori.

Liviu Ciobotariu l-a lăudat pe Gabriel Tamaş în conferinţa de presă

”(n.r. de naţională) Sunt jucători care sunt într-o formă foarte bună la noi şi ar merita să fie luaţi în vizor de Edi (n.r. Iodănescu). Să se uite mai atent la ei. Ion Gheorghe, Gabi Tamaş, care este într-o formă fantastică, este foarte profesionist. Tamaş se antrenează foarte bine, nu ratează un antrenament. Îşi vede de ce are el de făcut, motivează jucătorii prin tot ceea ce face el în antrenament.
Eu spun că va juca încă un sezon în afară de ăsta, la acelaşi nivel 100% la cum se pregăteşte şi cum arată în momentul de faţă”, a declarat Liviu Ciobotariu, în cadrul conferinţei de presă.
 
 

Afla mai multe despre: voluntariliviu ciobotariugabi tamas 

viewscnt
Articole similare