Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a dat curs ofertei FCSB-ului în urmă cu un an, dar ar dori să îi ia acum locul lui Dică: ”E clar că oricine vrea să antreneze acolo” | EXCLUSIV

Nu a dat curs ofertei FCSB-ului în urmă cu un an, dar ar dori să îi ia acum locul lui Dică: ”E clar că oricine vrea să antreneze acolo” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) şi-a anunţat demisia de la FCSB în această dimineaţă, iar vicecampioana are nevoie cu disperare de un nou antrenor, urmând să o înfrunte pe West Ham la doar două zile după despărţirea de tehnicianul său.

Nicolae Dică nu a avut viaţă lungă în al doilea mandat la FCSB. După nici patru luni, tehnicianul de 42 de ani a ajuns la capătul puterilor şi a decis, la sfatul patronului, să îşi dea demisia.

Rămasă fără antrenor cu două zile înaintea meciului cu West Ham, de joi, urmând să o înfrunte şi pe Rapid duminică, vicecampioana are nevoie disperată de un antrenor.

Diverse nume au apărut ca posibile variante pentru Gigi Becali, însă patronul a dezvăluit că nici nu s-a gândit deocamdată la vreun antrenor.

Totuşi, antrenorul pe care recunoştea că îl admiră tocmai şi-a manifestat interesul de a o prelua pe FCSB, după ce a rămas liber de contract.

Ilie Poenaru (45 de ani), la fel ca Nicolae Dică, şi-a dat demisia de la UTA marţi dimineaţa, iar imediat a devenit unul dintre favoriţii pentru preluarea FCSB-ului.

Contactat de Orange Sport, fostul antrenor de la Gaz Metan şi Clinceni a afirmat că are nevoie de câteva zile de relaxare deocamdată şi a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni încă.

”Oricine, într-un fel sau altul, vrea să antreneze la FCSB”

Totuşi, Ilie Poenaru a recunoscut că îşi doreşte să o antrenze pe vicecampioană şi a divulgat discuţiile purtate cu FCSB în urmă cu un an, după sezonul de excepţie reuşit cu Academica.

Nu ştiu nimic în acest moment, nu m-a căutat nimeni. Sunt la Arad, încă nu am semnat nici actele de reziliere cu UTA. Tot ce am nevoie e să mă liniştesc câteva zile.

În momentul ăsta, nu ştiu ce m-ar tenta. În momentul ăsta am nevoie de linişte şi să stau lângă familie. E îmbucurător faptul că lumea se gândeşte la tine, că lumea te vrea.

Probabil că mai sunt şi alte discuţii şi alte oferte, dar deocamdată nu vreau să dau curs niciuneia. Trebuie să analizeze foarte bine ce voi face de acum.

(n.r. v-a propus Becali vreodată să o preluaţi pe FCSB?) Da, în perioada în care am fost la Clinceni. După perioada de la Clinceni, a fost o discuţie telefonică cu dânsul.

Cred că în acel moment încă eram sub contract cu Clinceni, bineînţeles că dânsul nu a putut să stea după mine, era o alegere pe care trebuia să o facă foarte repede.

Nu mai ştiu în acea perioadă cine era şi ce s-a întâmplat, a trecut mult timp. Este o provocare foarte mare (n.r. să o antreneze pe FCSB), nu doar pentru mine, ci pentru orice antrenor care merge acolo.

FCSB rămâne FCSB, rămâne una dintre cele mai puternice echipe din ţară, e un club care are rezultate. E clar că oricine, într-un fel sau altul, vrea să antreneze la FCSB, dar deocamdată nu vreau să mă gândesc la absolut nimic.

Vom vedea în perioada următoare ce va fi sau unde voi merge sau dacă voi merge”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Orange Sport.

Tehnicianul de 45 de ani a mai notat un aspect important. La fel ca la jucătorii, Poenaru nu poate pregăti mai multe două echipe în acelaşi sezon, astfel că trebuie să aleagă cu grijă.

Trebuie să fiu foarte atent dacă vine o propunere, dacă nu aleg ce trebuie, risc să stau foarte mult acasă. Anul trecut, am zis ce aş face şi cum aş face, dar acum nu vreau să vorbesc mai mult”, a mai spus Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare