Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, atac la Şumudică: ”Ce rezultate are, pe unde e?”. Cum a comentat declaraţiile făcute de fostul antrenor al CFR-ului | EXCLUSIV

Dică, atac la Şumudică: ”Ce rezultate are, pe unde e?”. Cum a comentat declaraţiile făcute de fostul antrenor al CFR-ului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de anIi) a fost invitat în studioul Orange Sport şi a vorbit pe larg despre plecarea sa de la FCSB. Tehnicianul i-a dat replica şi lui Marius Şumudică (51 de ani), despre care s-a speculat că ar putea următorul antrenor de la FCSB.

FCSB a confirmat despărţirea de Nicolae Dică, iar tehnicianul în vârstă de 42 de ani a fost invitatul special de la Orange Sport, la emisiunea ”Sport Report”.

Acesta a oferit prima reacţie după plecarea de la formaţia roş-albastră, la cârma căreia a stat în ultimele trei luni.

Nicolae Dică, răspuns tăios pentru Marius Şumudică. Cum a comentat declaraţiile făcute de fostul antrenor al CFR-ului | EXCLUSIV

Chestionat cu privire la afirmaţiile lui Marius Şumudică, un nume despre care s-a speculat că l-ar putea înlocui la FCSB, Dică i-a dat replica acestuia.

”Eu m-am născut lider. Am fost şi ca jucător, şi ca antrenor. Am avut şi rezultate ca antrenor până la vârsta asta şi o să am în continuare. Asta e părerea lui Şumudică, alţi mari antrenori ce trebuiau să facă? Sa nu mai urce în autocar că am luat bătaie în Champions League?

Sunt nişte declaraţii date aşa ca să ne ca să ne aflăm în treabă. Să mă apuc să vorbesc de domnul Şumudică... ce rezultate are, pe unde e (n.r. la Al-Raed, în Arabia Saudită)?

Este părerea lui, să fie sănătos, să aibă el rezultate. Ar trebui noi, antrenorii, să ne focusăm pe ce avem de făcut. La asta ne pricepem cel mai bine. La vârsta când antrenam eu, domnu' Şumudică pe unde antrena, că văd că s-a luat de mine”, a declarat Dică, după meci.

Şumudică: ”La mine eu decid. Nu aş putea să accept anumite intervenţii...”

”Nu se pune problema să mă întorc, am doi ani de contract, din punct de vedere financiar e foarte avantajos. Ar însemna un efort foarte important să se plătească clauza mea, e de un milion.

Aceasta nu poate fi plătită de niciun club din România, plus salariul meu, care e incomparabil cu ce aş câştiga în România. Nu contează doar banii, dar nu aş putea să accept anumite intervenţii...

Cu Şumudică e greu să lucrezi. La mine eu decid, vreau să mor pe mâna mea. Nu vorbesc de Gigi, sunt cinci-şase patroni în România... doi dintre ei sunt peste Gigi.

Am ajuns la nivelul la care orice club care vrea să vorbească cu mine trebuie să facă contractul cum vreau eu. Era mai plauzibil să candidez la primărie sau ceva, nu să mă întorc în fotbalul românesc.

Am avut şi am oferte din Turcia sau îmi duc contractul la capăt cu Al Raed. De ce să vin aici să mă înjure lumea peste tot şi să mă cert cu patronii?”, afirma Marius Şumudică, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsbdicasumudica 

viewscnt
Articole similare