Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nicolae Dică s-a despărţit de FCSB! Alte două plecări anunţate: "Clubul a încetat raporturile contractuale şi cu ei"

OFICIAL | Nicolae Dică s-a despărţit de FCSB! Alte două plecări anunţate: "Clubul a încetat raporturile contractuale şi cu ei"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Nicolae Dică a plecat oficial de la FCSB

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta in cale. 

Luni, Nicolae Dică i-a informat pe conducători şi pe jucători că renunţă la postul pe care-l ocupa la FCSB şi unde a avut următoarele cifre: 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

De asemenea, odată cu Nicolae Dică pleacă secunzii Viorel Tănase şi George Cotigă.

”Mulţumim, Nicolae Dică!

FCSB şi Nicolae Dică au reziliat marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano şi 10 în preliminariile şi grupele UEFA Europa Conference League), în care a obţinut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB şi în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulţumeşte lui Nicolae Dică şi colaboratorilor săi şi le urează mult succes în continuare!”, a anunţat FCSB, într-un comunicat oficial.

Primele declaraţii ale lui Nicolae Dică vor fi în direct pe Orange Sport 1, azi, de la 20:30, într-o emisiune specială. 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbplecari fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare