Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dică după demisia de la FCSB. Nu rataţi o emisiune cu totul specială, astăzi, de la ora 20:30, la Orange Sport 1

Prima reacţie a lui Dică după demisia de la FCSB. Nu rataţi o emisiune cu totul specială, astăzi, de la ora 20:30, la Orange Sport 1

FCSB

Comentarii

La doar câteva ore după ce şi-a anunţat demisia de la FCSB, Nicolae Dică vine la Orange Sport. Nu rataţi o emisiune cu totul specială, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1.

Înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, de luni seara, i-a fost fatală lui Nicolae Dică. Antrenorul şi-a dat demisia de pe banca tehnică a FCSB-ului, iar la doar câteva ore distanţă va fi prezent în studioul Orange Sport.

Nicolae Dică va fi invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport.

Dică şi-a dat demisia de la FCSB

FCSB a pierdut meciul cu U Cluj, scor 1-2, şi a rămas în afara locurilor de play-off, la finalul etapei a 16-a. În urma înfrângerii cu ardelenii, Nicolae Dică l-a anunţat pe Gigi Becali, marţi dimineaţă, că îşi dă demisia de pe banca tehnică a echipei.

Venit la echipă la finalul lunii iulie, pentru al doilea său mandat pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică a reuşit să califice echipa în grupele Conference League.

În cele trei luni petrecute la conducerea vicecampioanei României, Nicolae Dică a bifat nouă victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri în cele 23 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Nicolae Dică o lasă pe FCSB pe locul 7 în Superligă, la 17 puncte în spatele liderului Farul Constanţa, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. În acelaşi timp, parcursul echipei din Conference League este dezamăgitor, roş-albaştrii bifând doar două puncte în cele cinci meciuri jucate în grupele competiţiei.

U Cluj - FCSB 2-1

Universitatea Cluj a învins-o, luni seara, pe teren propriu, pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39, Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea. Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB.

  • U CLUJ: Gorcea - Şt. Vlădoiu (G. Simion 64), Piţian, D. Ispas, Briceag - Ov. Bic (Fl. Ilie 87), R. Pires, I. Filip - Chipciu, Thiam (Ad. Bălan 78), L. Fulop. ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa (Haruţ 46), Tamm, Pantea (I. Stoica 66) - Edjouma, Ad. Şut (Miculescu 46), Olaru (Radaslavescu 82) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (Oct. Popescu 46). ANTRENOR: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare