Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul lui Octavian Popescu! "A fost o discuţie". Nicolae Dică, dezvăluiri după ce a plecat de la FCSB | EXCLUSIV

Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul lui Octavian Popescu! "A fost o discuţie". Nicolae Dică, dezvăluiri după ce a plecat de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a explicat situaţia lui Octavian Popescu. Jucătorul în vârstă de 19 ani a avut o scădere drastică de formă sub comanda fostului antrenor de la FCSB, care a oferit detalii referitoare la problemele întâmpinate de fostul său jucător.

Nicolae Dică a fost invitat la Orange Sport şi a explicat pe larg motivele pentru care a decis să plece de la FCSB.

Unul dintre subiectele abordate a fost şi Octavian Popescu, jucător ce şi-a pierdut din strălucirea cu care încânta în sezonul trecut, în special în play-off.

Nicolae Dică: ”Pot să fac un jucător să nu mai joace fotbal, să nu mai dea goluri excepţionale?”

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit cu ce probleme a avut de a face în relaţia cu tânărul fotbalist. Dică a precizat că Octavian Popescu nu şi-a găsit locul pe niciun post în care a fost distribuit în sistemul de joc gândit de antrenor.

Mai mult, Gigi Becali se pare că a anulat şi prelungirea de contract cu Octavian Popescu şi, automat, o mărire de salariu pentru fotbalistul ajuns cu banderola pe braţ. 

În ciuda acestui fapt, Nicolae Dică este convins că în câţiva ani, jucătorul FCSB-ului va ajunge unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din ţară.

”(n.r. despre banderola de căpitan) Nici nu am observat că i-a dat lui Cordea banderola. Probabil că i-a dat-o şi dacă Cordea nu a dus-o la Tavi a rămas la el.

Eu l-am pus decar pe Tavi că acolo am considerat că dă cel mai bun randament. După l-am mutat în partea stângă, dar am văzut că nici acolo nu dă randament. Pot să fac un jucător să nu mai poată să joace fotbal, să nu mai dribleze, să nu mai poată da la poartă, să nu mai dea goluri excepţionale?

Cu siguranţă va deveni un jucător important şi în doi ani de zile va fi de zona centrală. Asta este părerea mea. Un jucător care dă ultima pasă, care e finalizator.

A fost o discuţie să îi prelungească contractul, dar după nu ştiu din ce motiv nu i s-a mai prelungit. Este o chestie administrativă”, a declarat Dică, la Orange Sport.

  • Iunie 2024 e data scadentă a actualului contract al lui Octavian Popescu.

În vârstă de 19 ani (20, pe 27 decembrie), Octavian Popescu nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol în acest sezon,

În ceea ce priveşte pasele decisive, până la urmă aspectul ce contează cel mai mult pentru un ”decar”, aşa cum îl vede Dică, tânărul jucător are doar două în cont, în toate competiţiile în stagiunea actuală.

Afla mai multe despre: fcsbdicatavi popescu 

viewscnt
Articole similare