Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce spune Dan Petrescu că Nicolae Dică şi Ilie Poenaru sunt vinovaţi pentru despărţirile de FCSB şi UTA: ”Nu mă miră”

De ce spune Dan Petrescu că Nicolae Dică şi Ilie Poenaru sunt vinovaţi pentru despărţirile de FCSB şi UTA: ”Nu mă miră”

FCSB

Comentarii

Marţi, trei anitrenori din Liga 1, Ilie Poenaru, Nicolae Dică şi Flavius Stoican, şi-au părăsit echipele, iar Dan Petrescu este de părere că cei trei sunt vionvaţi pentru despărţiri. Antrenorul lui CFR Cluj a explicat de ce consideră că aceştia sunt de învinuit.

Marţi, Ilie Poenaru şi Nicolae Dică au demisionat, oficial, de la UTA Arad şi FCSB, la ”sugestiile” patronilor şi fanilor, în timp ce Flavius Stoican a fost dat afară de Mioveni.

Din 16 echipe din Liga 1, trei au rămas fără antrenor în aceeaşi zi, iar două dintre acestea, FCSB şi Mioveni, încă nu au instalat noi principali.

Toţi trei dintre antrenorii plecaţi fuseseră numiţi la echipele lor în acest sezon, iar Dan Petrescu a vorbit despre motivele din spatele acestor despărţiti atât de rapide.

”Bursucul” este de părere că Nicolae Dică, Ilie Poenaru şi Flavius Stoican sunt de învinuit pentru plecările de la echipele lor pentru că nu şi-au pus clauze importante de reziliere în contract.

”E vina antrenori că nu îşi pun clauze”

În opinia lui Petrescu, tehnicienii ar trebui să găsească metode să introducă astfel de clauze în înţelegerile lor, pentru a nu putea fi îndepărtaţi la voia conducerii.

Şi 10 (n.r. antrenori demişi) dacă sunt într-o zi, nu mă mai miră. În Romania este chiar posibil orice. Dacă cel mai bun antrenor român, cu şase titluri de cel mai bun, este criticat, este făcut praf...

Ce rost mai are să mai vorbim de ceilalţi şi la prima înfrângere sunt prost şi trebuie sa plec? Am fost ales de şase ori antrenorul cel mai bun al României. Asta înseamnă că sunt antrenor slab?

E vina antrenorilor că nu îşi pun clauze. Îşi pun d-alea mici şi pot să îi dea oricând afară, ceea ce nu e corect. Nimeni nu are rezultate, dar toată lumea critică pe CFR că joacă cu calificarea pe masă”, a declarat Dan Petrescu.

Totuşi, trebuie notat că atât Ilie Poenaru, cât şi Nicolae Dică susţin că au plecat din proprie iniţiativă, pentru binele fostelor lor echipe.

Există însă posibilitatea ca cei doi să nu fie complet sinceri în legătură cu circumstanţele despărţirilor lor de UTA şi FCSB.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare