Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, întrebat dacă ar prelua o echipă din Liga 1! De ce s-a enervat antrenorul: ”Cât să îmi fac mâna? Am avut rezultate” | VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Dică, întrebat dacă ar prelua o echipă din Liga 1! De ce s-a enervat antrenorul: ”Cât să îmi fac mâna? Am avut rezultate” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în ziua în care a fost oficializată despărţirea sa de FCSB, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre următorii săi paşi după plecarea de pe banca tehnică a echipei sale de suflet. Tehnicianul a fost întrebat dacă o echipă din Superligă este o opţiune pentru el şi a răbufnit când a auzit că ar putea să îşi ”facă mâna” acolo.

Sosit pe banca tehnică a FCSB-ului la scurt timp după debutul sezonului, al doilea mandat al lui Nicolae Dică la echipa sa de suflet nu a fost la fel de îndelungat ca primul.

După doar patru luni, antrenorul de 42 de ani a ajuns la capătul puterilor şi a ales să îşi înainteze demisia, întrucât nu se simţea de parcă se află într-un mediu care să îi facă bine.

Invitat în studioul Orange Sport, Dică a făcut o serie de declaraţii în legătură cu problemele de la FCSB, relaţia cu patronul şi jucătorii şi aspectele care l-au dezamăgit la Bucureşti.

La finalul emisiunii, proaspăt rămas liber de contract, fostul antrenor de la FCSB a fost întrebat care vor fi următorii săi paşi şi dacă Mioveni poate fi o opţiune, după despărţirea de Flavius Stoican.

Deocamdată, Nicolae Dică nu a putut oferi un răspuns concret, dar a afirmat că este dornic să revină pe banca tehnică, sugerând totuşi că ar dori să pregătească o echipă cu pretenţii.

Supărarea lui Nicolae Dică

Da, îmi doresc (n.r. să se angajeze rapid), eu nu pot să stau fără fotbal. Fotbalul e viaţa mea, fotbalul mi-a oferit tot. Tot ce am în acest moment am datorită fotbalului.

Şi eu am dat tot fotbalului. (n.r. te-ai duce la Mioveni?) Nu ştiu unde m-aş duce, dar... îmi doresc să fiu în prima ligă. Voi gândi foarte bine unde merg.

(n.r. poţi să îţi faci mâna la Mioveni, ca Petrea la Chindia) Cât să îmi mai fac mâna? Fac nouă ani (n.r. de antrenorat) în vară. Tot îmi fac mâna, alţii vin şi antrenează direct, eu trebuie să îmi fac mâna?

Am fost la Liga 3, am fost la Liga 2, am fost secund la aechipa naţională, am fost secund la Steaua (n.r. FCSB). Am fost antrenor principal, am avut rezultate, cât să îmi mai fac mâna?

Mâna pot să o fac şi la alte echipe, care au pretenţii. Consider că pot, am încredere în ce fac. Ştiu ce fac şi în multe momente fac bine, dar se întâmplă să nu meargă la o echipă, nu?”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare