Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sunt adevărate zvonurile despre Gică Hagi? Dezvăluirea făcută de unul dintre foştii săi jucători: ”Mi se pare logic” | VIDEO EXCLUSIV

Sunt adevărate zvonurile despre Gică Hagi? Dezvăluirea făcută de unul dintre foştii săi jucători: ”Mi se pare logic” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la podcatul Orange Sport SportCast, cu Silviu Tudor Samuilă, Marius Croitoru (42 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută la FCSB, în timpul mandatului lui Gică Hagi (57 de ani) pe banca tehnică a echipei.

Dacă acum a ajuns să se dueleze cu Gică Hagi din postura de antrenor, în urmă cu 15 ani, Marius Croitoru era unul dintre jucătorii pregătiţi de ”Rege”, în scurta sa perioadă la FCSB.

Sosit pe banca tehnică a formaţiei roş-albastre în iulie 2007, Hagi a părăsit echipa în octombrie, în urma unei înfrângeri în grupele Champions League, împotriva Slaviei Praga.

Marius Croitoru se afla la rândul său la echipă de doar câteva luni, dar a prins întreg mandatul ”Regelui” şi a demontat zvonurile în legătură cu metodele sale.

Mulţi jucători s-au plâns că Hagi ar fi avut prea mari pretenţii de la ei, încercând să îi facă să se ridice la nivelul pe care el îl avea în perioada sa ca fotbalist.

Sunt adevărate zvonurile despre Gică Hagi?

Dar Marius Croitoru susţine că ”Regele” era un antrenor rezonabil, care nu întrecea limitele, aşa cum s-a mai zvonit în trecut.

”(n.r. ai un mare respect pentru Hagi) Bineînţeles, pentru tot ceea ce a făcut. De mic copil am crescut cu el, după care am ajuns să fiu şi antrenat de el. (n.r. cum ai lucrat cu el?) Bine, bine.

Să îţi ceară lucruri pe care le dorea era normal, mi se pare logic. Sunt vorbe, sunt poveşti (n.r. că le cerea prea mult jucătorilor). Că mai intra şi dădea o lovitură liberă când se termina antrenamentul, da.

Cred că toţi am fi vrut să ne înveţe cum să lovim mingea, chiar dacă eram jucători de Champions League... cerea lucruri normale. Acum joacă alt sistem decât atunci”, a declarat Marius Croitoru, pentru Orange Sport.

Actualul antrenor de la FC Argeş a mai dezvăluit că a regretat plecarea lui Gică Hagi, mai ales pentru că nu a înţeles de ce acesta a demisionat.

”(n.r. cum a fost plecarea lui Hagi?) Eram calificaţi în Champions League, jucasem meci la Praga, am luat bătaie de la Slavia, 2-1. Ne-am întors, iar a doua zi am citit în ziare că şi-a dat demisia.

A fost o tristeşte, o durere, e clar că te despărţeai de un antrenor care putea să te înveţe doar lucruri fantastice. Echipa juca, eram pe primele poziţii, cu meciuri amânate, în Champions League eram calificaţi.

Nu am înţeles, de aia spun că sunt antrenori şi antrenori, antrenori care hotărăsc să plece şi antrenori care merg în continuare”, a adăugat Croitoru.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare