Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a decurs colaborarea dintre Nicolae Dică şi MM Stoica la FCSB: "Foarte bună, dar i-am spus ce m-a deranjat" | EXCLUSIV

Cum a decurs colaborarea dintre Nicolae Dică şi MM Stoica la FCSB: "Foarte bună, dar i-am spus ce m-a deranjat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre managerul general al clubului, Mihai Stoica, cel care i-a luat apărarea cât timp au colaborat în al doilea mandat al tehnicianului.

Nicoale Dică, despre Mihai Stoica: "I-am spus ce m-a deranajat pe mine"

FCSB ajunge la al treilea antrenor în acest sezon, după ce a început cu Toni Petrea şi a continuat cu Nicolae Dică. "Nick" a cedat presiunii şi a plecat la a doua tentativă de a demisiona, imediat după U Cluj - FCSB 2-1. 

Prima intevenţie după plecarea de la FCSB a lui Nicolae Dică a fost la Orange Sport, iar antrenorul a vorbit, printre altele, şi despre relaţia cu Mihai Stoica. 

Antrenorul care a calificat echipa în grupa de Conference League a susţinut că a menţinut o relaţie bună cu MM şi nu a avut să-i reproşeze personal aspecte din timpul mandatului. 

În schimb, Nicolae Dică i-a recunoscut ce l-a deranjat la FCSB, fără să ofere public detalii. 

"Foarte bune sunt relaţiile, o colaborare foarte bună până la sfârşit. Azi (n.r. - marţi) i-am spus ce m-a deranajat pe mine, nu despre el, ci anumite lucruri care m-au deranjat în general", a recunoscut Nicolae Dică. 

Nicolae Dică s-a contrat cu "protejatul" lui Gigi Becali din vestiar, cu câteva ore înainte de demisie, probabil fiind unul dintre episoadele care l-au dezamăgit. 

"Simţeam că nu mai sunt ok acolo. N-am simţit acelaşi lucru pe care l-am simţit la început şi de aia am plecat. Rămâne pentru mine. Nu-mi place să merg într-un loc şi după să dau în persoane”, a adăugat antrenorul care s-a despărţit de Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: nicolae dicamihai stoicamm stoicaantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare