Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, scuze în direct pentru Eugen Neagoe: ”Nu îmi stă în caracter să nu salut pe cineva” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, scuze în direct pentru Eugen Neagoe: ”Nu îmi stă în caracter să nu salut pe cineva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, şi-a prezentat scuzele pentru că nu l-a salutat pe Eugen Neagoe, tehnicianul Universităţii Cluj, după meciul cu FCSB.

Nicolae Dică, scuze în direct pentru Eugen Neagoe: ”Nu îmi stă în caracter să nu salut pe cineva” | EXCLUSIV 

Eugen Neagoe, antrenorul de la U Cluj, a rămas dezamăgit de atitudinea lui Nicolae Dică, după meciul U Cluj - FCSB, 2-1. De la ce a pornit totul? Nicolae Dică a plecat imediat la vestiare, fără să îl salute pe Neagoe! 

În timp ce se îndrepta spre banca adversă, Neagoe a dus în două rânduri degetul la obraz şi i-a transmis lui Viorel Tănase, "secundul" lui Dică, faptul că e urât modul în care a procedat. 

Dică şi-a recunoscut greşeala şi i-a cerut scuze, în direct, lui Neagoe pentru gestul de după U Cluj - FCSB. 

„Vreau să-mi cer scuze faţă de domnul Neagoe. Am înţeles că a venit după joc. A fluierat finalul şi am plecat foarte nervos. Nu l-am văzut. Vreau să îi prezint scuze dânsului. Am înţeles că a vorbit despre acel moment. Nu îmi stă în caracter să nu salut pe cineva. Ne-am salutat înainte de joc. La finalul jocului, rar m-am salutat cu un antrenor. 

Eram foarte supărat şi nu l-am văzut. Mi-a zis şi Vio Tănase după meci. Nu a fost ceva intenţionat. Eram foarte nervos şi am plecat direct la vestiar”, a spus Nicolae Dică la OrangeSport.

Declaraţia lui Neagoe după U Cluj - FCSB:

„În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înţeleg, suntem supăraţi, dar înainte să fim antrenori cred că ar trebui să fim oameni. Colegii mei au tot respectul meu. 

Este a doua oară când mi se întâmplă asta, ca un antrenor să plece de pe bancă, să-mi întoarcă spatele. S-a mai întâmplat o dată cu acel băiat care antrena Craiova, care are probleme acum, e vorba de Mangia. Urât. Nu se procedează în această manieră, dar asta este situaţia”, a punctat Neagoe după meci. 

EXCLUSIV | Nicolae Dică, sunat de Gigi Becali: ”Vorbeam cu el înainte să vin...” Ce i-a spus patronul FCSB

Afla mai multe despre: nicolae dicaeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare