Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De aici se trag problemele lui Tavi Popescu? Nicolae Dică a dezvăluit de ce crede că jucătorul nu se mai ridică la aşteptări: ”Era clar” | EXCLUSIV

De aici se trag problemele lui Tavi Popescu? Nicolae Dică a dezvăluit de ce crede că jucătorul nu se mai ridică la aşteptări: ”Era clar” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Apărut parcă de nicăieri la FCSB, Tavi Popescu (19 ani) a avut parte de o ascensiune incredibil de rapidă, urmată de o prăbuşire şi mai ”fulgerătoare”. Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit de ce crede că acesta nu se mai ridică la aşteptări.

Adus la FCSB pentru formaţia secundă, Tavi Popescu a profitat din plin de focarul de covid de la FCSB din toamna lui 2020 şi a reuşit să se impună în primul 11 al roş-albaştrilor.

În următoarea stagiune, jucătorul de 19 ani a fost cu adevărat sclipitor, ajungând şi la echipa naţională, dar din această vară nu a mai fost el însuşi.

Tavi Popescu a ajuns să îşi piardă locul de titular la FCSB, iar în prezent se află în cel mai prost moment al scurtei sale cariere.

Nici Gigi Becali nu mai are cele mai mari speranţe de la jucătorul pentru care visa să obţină 50 de milioane de euro, iar Nicolae Dică este de părere că a identificat problema.

Conform fostului antrenor de la FCSB, Tavi Popescu nu se mai ridică la aşteptări pentru că prea mult se aştepta de la el, în urma ascensiunii sale incredibile.

”Era clar că o să vină un moment în care o să cadă”

Fiind un jucător tânăr, Dică spune că e normal că Popescu să aibă o cădere, dar consideră că acesta va reuşi să îşi revină în următorii ani.

A devenit rezervă pentru că a zis că vrea să joace mijlocaş stânga. Şi mijlocaş stânga... erau el şi Coman. Au fost momente în care Coman a jucat bine.

(n.r. i s-a schimbat viaţa personală în ultimele şase luni?) Nu ştiu să spun. Nu îmi place să îi întreb pe jucători pe unde umblă sau... el ştiu că stă la cantonament, aşa ştiu.

Are şi el 20 de ani, trebuie să aibă şi el o prietenă, să... acum ce să facă? El a făcut saltul prea rapid, dintr-odată s-a dus aici, sus. Şi era clar că nu poate să o ţină aici.

Era clar că o să vină şi un moment în care o să cadă. Întotdeauna am încercat, am avut discuţii cu el, i-am dat încredere. Am vorbit cu el mereu, i-am spus ce vreau de la el”, a declarat Nicole Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare