Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am răzgândit". Şase antrenori sunt în cărţi la FCSB. Gigi Becali a anunţat cine stă pe bancă în meciul cu Rapid: "S-ar putea să fie el"

"M-am răzgândit". Şase antrenori sunt în cărţi la FCSB. Gigi Becali a anunţat cine stă pe bancă în meciul cu Rapid: "S-ar putea să fie el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că are la dispoziţie şase antrenori dintre care să aleagă pe banca tehnică a echipei. Afaceristul a anunţat cine ar putea sta pe bancă împotriva Rapidului şi că nu ar vrea să rişte cu o mutare hazardată acum.

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre următorul antrenor de la FCSB

Sunt zile decisive la FCSB pentru numirea următorului antrenor al echipei. Nicolae Dică e istorie şi a oferit primele declaraţii după plecare la Orange Sport, dar la echipa bucureşteană se analizează variantele pentru înlocuitorul lui "Nick". 

Liviu Ciobotariu, antrenor lui FC Voluntari, pare favorit pentru banca FCSB, dar Eurgen Neagoe, Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru stau la pândă. 

Orange Sport a dezvăluit şi numele unui antrenor străin care i-a fost propus lui Gigi Becali. 

Între timp, numărul doritorilor a ajuns la şase, iar finanţatorul FCSB a anunţat ultimele detalii. 

În acest moment, la FCSB - Anderlecht, joi, şi la FCSB - Rapid, duminică, echipa ar urma să fie pregătită de secundul Mihai Pintilii, întrucât Gigi Becali nu vrea să-l expună pe noul antrenor principal, înaintea unor meciuri dificile. 

„M-am răzgândit. S-ar putea să nu avem antrenor nici cu Rapidul, să fie Pintilii pe bancă. Vreau să pun antrenor pe care să nu îl expun la riscuri, că jucăm cu englezii, după aia jucăm cu Rapidul. Să îi strige demisia din prima? 

După meciul cu Rapid m-am gândit că e mai bine sau poate chiar după meciul cu Craiova, să vedem. După aia are trei săptămâni să antreneze echipa. Au mai venit astăzi încă două persoane străine şi români iar. Adică persoane care vor, care mi-au propus. Sunt la ora asta şase antrenori care vor să vină”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becaliantrenor fcsbmihai stoicanicolae dicaliviu ciobotariumihai pintilii 

viewscnt
Articole similare