Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii englezi, informaţi şi avertizaţi înainte de deplasarea în Bucureşti pentru FCSB - West Ham: "Poate nu îţi vine să crezi la început, dar aveţi grijă"

Fanii englezi, informaţi şi avertizaţi înainte de deplasarea în Bucureşti pentru FCSB - West Ham: "Poate nu îţi vine să crezi la început, dar aveţi grijă"

FCSB

Comentarii

Presa din Anglia a lansat un ghid de călătorie pentru fanii englezi, care vor face deplasarea la Bucureşti, pentru meciul din Conference League dintre FCSB şi West Ham.

Ce li se spune fanilor englezi înainte de FCSB - West Ham, în Conference League, pe Arena Naţională

  • Meciul FCSB - West Ham are loc joi, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro, în ultima etapă a grupei de Conference League.  

"Ciocănarii" s-au calificat deja din grupa de Conference League de pe primul loc, în timp ce FCSB a eşuat lamentabil, mai ales în dubla cu Silkeborg, scor 0-10 la general, şi ocupă ultimul loc, cu două puncte. 

2.500 de fani ai lui West Ham vin în Bucureşti, iar o publicaţie engleză a lansat ghidul de călătorie al fanilor englezi. De asemenea, sursa citată a oferit şi detalii despre Bucureşti. 

"Poate nu îţi vine să crezi la început, dar Bucureştiul este unul dintre locurile turistice cu cea mai rapidă creştere din Uniunea Europeană. Fanii West Ham vor vizita Bucureştiul la şi se pot aştepta să vadă un oraş în creştere.

România a făcut paşi pentru a se îndepărta de regimul comunist care a pus stăpânire pe ţară timp de decenii, majoritatea progreselor fiind înregistrate la Bucureşti. Oraşul a devenit mai occidentalizat pentru a găzdui turiştii şi vizitatorii străini, astfel încât să vă puteţi simţi ca acasă atunci când vizitaţi şi să infirmaţi orice concepţie greşită pe care le puteţi avea despre ţară", 

În ghidul de călătorie, enlgezilor li s-a prezentat aşezarea geografică a Bucureştiului, populaţia, dar şi informaţii istorice. 

De asemenea, englezii au primit şi câteva ponturi privind atracţiile turistice din capitala României, printre care: Palatul Parlamentului, Piaţa Revoluţiei şi Parcul Carol. 

La categoria "lucruri de ştiut", publicaţia a notat următoarele aspecte:

Evitaţi câinii vagabonzi: Bucureştiul este cunoscut pentru că are o populaţie mare de câini vagabonzi, iar guvernul face foarte puţin pentru a rezolva această problemă. Mulţi dintre aceşti câini nu sunt vaccinaţi sau nu au fost sterilizaţi. Puteţi evita să vă expuneţi riscului de a vă infecta dacă staţi departe de aceşti câini.

Aveţi grijă de lucrurile personale: Deşi infracţiunile violente sunt rare în Bucureşti, au loc furturi. Bandele organizate tind să vizeze oamenii în staţiile de metrou şi în staţiile de autobuz. Se recomandă să păstraţi documentele de călătorie şi paşaportul într-un loc sigur în camera de hotel şi să păstraţi portofelul în buzunarul din faţă.

Evitaţi protestele: Protestele antiguvernamentale au fost comune în România în ultimii cinci ani. Acestea pot provoca întreruperi în călătorie şi blocaje rutiere. Recent, mulţi oameni au ieşit în stradă pentru a-şi exprima furia faţă de creşterea costului vieţii şi a salariilor mici. Dacă vedeţi o adunare mare în public, evitaţi-o.

Afla mai multe despre: fcsb west hamfani englezi fcsb west ham 

viewscnt
Articole similare