Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A anunţat revoluţia în lotul naţionalei. Ce decizie a luat Edi Iordănescu şi ce fotbalişti apar: "Să vă aşteptaţi la asta"

A anunţat revoluţia în lotul naţionalei. Ce decizie a luat Edi Iordănescu şi ce fotbalişti apar: "Să vă aşteptaţi la asta"
Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, este pregătit să schimbe liniile la echipa naţională. La nevoie, va apela la fotbalişti tineri, semn că s-a convins în privinţa unor tricolori care primeau convocarea constant.

Edi Iordănescu pregăteşte schimbări în lotul naţionalei României

Echipa naţională a României va evolua în grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile Campionatului European din 2024, după ce a retrogradat în Liga C din Liga Naţiunilor. 

După perioada de probă, Edi Iordănescu a anunţat o primă decizie luată în privinţa lotului. 

"Una dintre decizii este să mergem pe jucători, acolo unde nu-i avem pe cei din primul val, din nucleu principal, pe jucători tineri şi foarte tineri. Aşteptaţi-vă că, acolo unde nu aveam soluţii în ultima perioada, să aducem jucători foarte tineri.

Se va intra greu la echipa naţională, iar cine intră trebuie să ţină nivelul foarte sus ca să poată să reziste. Sunt valori după care mă ghidez şi trebuie să devină obligativitate pentru echipa naţională", a spus selecţionerul României. 

De asemenea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre obiectivul lui Iordănescu junior. 

"Cu siguranţă, în momentul de faţă, obiectivul, care credem că se va realiza, este să ne calificăm la următorul turneu final (n.r. - Campionatul European). Şi-a dorit să ia lucrurile pas cu pas, etapă cu etapă, şi să vorbească mai puţin despre următorul obiectiv şi anume de a reveni în elita fotbalului mondial şi de a reveni la un Campionat Mondial în 2026. 

Performanţele ultimelor două generaţii ale naţionalei de tineret, din 2019 şi 2021, ne dau speranţa că putem să obţinem o performanţă muncită, în ceea ce priveşte prezenţa la următorul turneu final", a spus şeful de la Casa Fotbalului. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare