Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un nou antrenor. Şi nu e Ciobotariu. Becali i-a găsit înlocuitor lui Dică la un club de mare tradiţie

FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un nou antrenor. Şi nu e Ciobotariu. Becali i-a găsit înlocuitor lui Dică la un club de mare tradiţie

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit oficial de Nicolae Dică, iar acum Gigi Becali este foarte aproape de a bate palma cu un nou antrenor.

FCSB a pierdut meciul cu U Cluj, scor 1-2, iar la doar câteva ore distanţă, Nicolae Dică şi-a anunţat demisia de pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Astfel, echipa va fi condusă la partida cu West Ham, de joi, de Mihai Pintilii.

Totuşi, până la finalul săptămânii, Gigi Becali a promis că va numi un nou antrenor la FCSB, iar marele favorit al latifundiarului din Pipera este acum Liviu Ciobotariu. Cei doi ar fi căzut de acord în privinţa salariului şi a unei prime la semnătură în valoare de 60 de mii de euro, iar următorul pas este ca Florentin Pandele, primarul Voluntariului, să-şi dea acordul pentru ca antrenorul să poată semna cu FCSB.

Până să ajungă să negocieze cu Liviu Ciobotariu, Gigi Becali a avut, însă, un alt preferat. Conform fanatik.ro, patronul FCSB-ului l-a ofertat pe Eugen Neagoe, însă acesta a refuzat propunerea venită din partea vicecampioanei României.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a preferat să ducă mai departe proiectul pe care l-a început la U Cluj în luna august. În momentul în care a văzut că nu-l poate convinge pe Eugen Neagoe, Gigi Becali s-a reorientat către Liviu Ciobotariu, aflat şi el, oricum, pe lista iniţială a lui FCSB-ului.

Venit la FC Voluntari în mai 2021, Liviu Ciobotariu a reuşit să-i califice pe ilfoveni în play-off-ul Superligii şi în finala Cupei României, în sezonul trecut. În actuala stagiune, FC Voluntari este pe locul 11 în campionat, cu doar 17 puncte obţinute în cele 16 etape disputate.

În cariera sa, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, Poli Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoşani, naţionala Libanului şi Hermannstadt.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare