Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie tranşantă după dezvăluirile făcute de Nicolae Dică la Orange Sport. L-au lucrat jucătorii pe antrenor? ”Sunt eu de vină?”

Gigi Becali, reacţie tranşantă după dezvăluirile făcute de Nicolae Dică la Orange Sport. L-au lucrat jucătorii pe antrenor? ”Sunt eu de vină?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a comentat câteva dintre declaraţiile pe care Nicolae Dică le-a făcut la Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, cu Silviu Tudor Samuilă.

Marţi dimineaţă, Nicolae Dică şi-a anunţat demisia de antrenor la FCSB, după eşecul cu 2-1 în faţa lui U Cluj, în deplasare.

Marţi seară, Nicolae Dică a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă, în cadrul emisiunii Sport Report şi fostul antrenor al FCSB-ului a făcut mai multe declaraţii interesante.

Ce a declarat Gigi Becali după dezvăluirile făcute de Nicolae Dică la Orange Sport

În aceeaşi zi în care şi-a prezentat demisia, Nicolae Dică a vorbit deschis despre aventura sa la FCSB.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a subliniat că a fost criticat deşi a adus în jur de 20 de milioane de euro în conturile clubului, în cele două mandate pe care le-a avut la FCSB, din calificările în grupele cupelor europene.

Pe de altă parte, Nicolae Dică s-a plâns de atitudinea pe care unii jucători au avut-o faţă de el, în care l-au sfidat pur şi simplu.

Gigi Becali a comentat câteva dintre declaraţiile făcute de Nicolae Dică la Orange Sport şi îi dă dreptate că el a reuşit să aducă bani mulţi în conturile clubului.

Pe de altă parte, Gigi Becali a lăsat de înţeles că Nicolae Dică a fost ”lucrat” de câţiva jucători. Unul dintre ei ar fi fost Dawa, cel care a avut un conflict cu Nicolae Dică la eşecul cu 2-1 în faţa lui U Cluj.

”Aşa este tată, Dică are dreptate. Nu vă minte cu nimic. Mi-a adus atâţia bani în cont, dar Nicule, tată, ce vină am eu că începuseră ăia în vesitar să îţi sară în cap?

Nu crezi că începusei să ai şi o problemă în vestiar? Lasă pe la antrenamente, unde mai comentează unul sau altul, eu mă refer la alte lucruri. Nici cu Dawa nu a fost în regulă ce s-a întâmplat după meci, la Cluj.

De data asta tu ai avut mână liberă de la mine, iar ce îmi ziceai tu, nu am fost eu de acord? Ai văzut Croitoru la Mititelu? Când a văzut omul că e depăşit de situţie a ridicat mâna”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.ro.

Nicolae Dică, despre conflictul cu Dawa: ”I-am spus să tacă şi el tot vorbea în franceză”

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit la Orange Sport că a avut un conflict cu Dawa, unul dintre jucătorii care au greşit cel mai des, în acest sezon.

”Nu mă cert cu jucătorii, trebuie să facă ce spun eu. La pauză i-am spus că nu trebuia să facă ce a făcut, după ce am explicat pregătirea jocului înainte.

A pierdut mingea şi i-am spus că nu mai vreau să jucaţi pe mijlocaşul central sau de bandă, că pierdem mingea, minge lungă pe atacant şi venit pe mingea a doua, asta vreau să faceţi, nu mai mult.

Vorbea în franceză şi nu am înţeles, dar din ton am înţeles, iar când i-am spus să tacă i-am spus în engleză şi el tot vorbea în franceză. ”Ok, afară şi gata”. Imediat le reglez”, a spus Dică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare