Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are antrenor. Gigi Becali şi-a ales favoritul şi a bătut palma cu înlocuitorul lui Nicolae Dică

FCSB are antrenor. Gigi Becali şi-a ales favoritul şi a bătut palma cu înlocuitorul lui Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de Nicolae Dică, iar acum, la doar o zi distanţă, Gigi Becali a găsit antrenorul perfect pentru banca tehnică a roş-albaştrilor.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, după înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, de luni seara, iar Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri. Patronul roş-albaştrilor a conceput o listă cu posibili înlocuitori pentru banca tehnică a vicecampioanei României, listă pe care s-au regăsit Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă.

În cele din urmă, Gigi Becali şi-a ales favoritul. După ce a fost refuzat de Neagoe, conform fanatik.ro, latifundiarul din Pipera a bătut palma cu Liviu Ciobotariu, care a cerut o primă la semnătură în valoare de 60 de mii de euro. Becali a discutat şi cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari, pentru o eventuală reziliere amiabilă între antrenor şi clubul ilfovean.

Pandele şi-a dat acordul, astfel că Liviu Ciobotariu este aşteptat să semneze contractul cu FCSB.

Venit la FC Voluntari în mai 2021, Liviu Ciobotariu a reuşit să-i califice pe ilfoveni în play-off-ul Superligii şi în finala Cupei României, în sezonul trecut. În actuala stagiune, FC Voluntari este pe locul 11 în campionat, cu doar 17 puncte obţinute în cele 16 etape disputate.

În cariera sa, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, Poli Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoşani, naţionala Libanului şi Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare