Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu merge la FCSB! Ilie Poenaru, negocieri avansate cu o altă echipă din Liga 1. Unde ar urma să antreneze

Nu merge la FCSB! Ilie Poenaru, negocieri avansate cu o altă echipă din Liga 1. Unde ar urma să antreneze

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru are mari şanse să revină rapid în Liga 1, după ce marţi şi-a dat demisia de la UTA Arad.

Ilie Poenaru, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din noul val, n-a avut prea mult succes la UTA Arad.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani şi-a dat marţi demisia din funcţia de antrenor, după ce rezultatele arădenilor au fost sub aşteptări.

Ilie Poenaru şi-ar fi găsit deja echipă în Liga 1. Unde ar putea antrena

Ilie Poenaru şi-a dat marţi demisia de la UTA Arad, echipă care la începutul sezonului spera la play-off, dar care acum se află pe locul 15, din 16, cu 16 puncte acumulate în 16 etape.

Arădeanii au avut rezultate departe de aşteptări şi Ilie Poenaru a simţit nevoia să-şi dea demisia.

Însă antrenorul în vârstă de 45 de ani n-are prea mult timp să se plictisească. El a intrat şi pe lista lui Gigi Becali, care caută un înlocuitor după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, dar se pare că Poenaru va semna totuşi cu o altă echipă.

Potrivit fanatik.ro, într-o serie de mişcări în cascadă, Ilie Poenaru ar urma să semneze cu FC Voluntari, dacă Liviu Ciobotariu va pleca la FCSB.

Ciobotariu este primul pe lista lui Gigi Becali şi sunt şanse foarte mari ca el să fie prezentat oficial înainte de meciul din Conference League, cu West Ham, care se va disputa joi.

În cazul în care actualul antrenor al lui FC Voluntari va pleca la FCSB, şefii clubului ilfovean vor să-l aducă pe Ilie Poenaru, despre care au o părere foarte bună.

Ilie Poenaru s-a aflat şi pe lista FCSB-ului

Antrenorul în vârstă de 45 de ani a fost una dintre variantele la care Gigi Becali s-a gândit după ce Nicolae Dică şi-a prezentat demisia. Însă Ilie Poenaru a declarat pentru Orange Sport că n-a fost contactat de nimeni, dar şi-ar dori să o antreneze pe FCSB:

”Este o provocare foarte mare (n.r. să o antreneze pe FCSB), nu doar pentru mine, ci pentru orice antrenor care merge acolo.

FCSB rămâne FCSB, rămâne una dintre cele mai puternice echipe din ţară, e un club care are rezultate. E clar că oricine, într-un fel sau altul, vrea să antreneze la FCSB, dar deocamdată nu vreau să mă gândesc la absolut nimic.

Vom vedea în perioada următoare ce va fi sau unde voi merge sau dacă voi merge”, a spus Poenaru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: poenaru 

viewscnt
Articole similare