Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă la FCSB. Becali s-a hotărât şi l-a ofertat pe înlocuitorul lui Dică. Prima condiţie impusă de antrenor

Surpriză imensă la FCSB. Becali s-a hotărât şi l-a ofertat pe înlocuitorul lui Dică. Prima condiţie impusă de antrenor

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de antrenorul Nicolae Dică, după înfrângerea de la U Cluj, scor 1-2, iar acum Gigi Becali caută omul potrivit pentru banca tehnică a vicecampioanei României.

UPDATE | Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului a bătut palma cu antrenorul, care urmează să semneze contractul.


Înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, i-a fost fatală lui Nicolae Dică. La doar câteva ore după eşecul suferit pe terenul ardelenilor, antrenorul roş-albaştrilor şi-a anunţat plecarea de pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Astfel, în aceste condiţii, Gigi Becali este nevoit acum să caute înlocuitorul perfect pentru antrenorul care a rezistat doar trei luni în cel de-al doilea mandat al său pe banca FCSB-ului.

Deşi primele variante au fost Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru, acum, Gigi Becali are alţi doi mari favoriţi pentru preluarea roş-albaştrilor. Aflaţi pe lista celor mai experimentaţi antrenori din Superligă, Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe sunt doriţi insistent de latifundiarul din Pipera.

Surpriză imensă la FCSB. Becali s-a hotărât şi l-a ofertat pe înlocuitorul lui Dică. Prima condiţie impusă de antrenor

"Este adevărat ceea ce ştiţi, dar vom vedea. Amândoi sunt sub contract, la amândoi ţin foarte mult, aici e vorba şi de oameni, iar amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel şi cu cei de la Cluj. În momentul acesta, chiar nu ştiu pe cine să aleg, pentru că ţin foarte mult la amândoi" , a declarat, marţi seara, Gigi Becali pentru fanatik.ro.

La doar câteva ore distanţă, patronul roş-albaştrilor pare să se fi hotărât în privinţa viitorului antrenor al vicecampioanei României. Conform as.ro, Liviu Ciobotariu a fost contactat de Gigi Becali, iar antrenorul a pus deja o primă condiţie.

Ciobotariu i-a cerut lui Becali o primă de instalare de 60 de mii de euro, iar conducerea lui FC Voluntari nu pare să se opună unei eventuale plecări a antrenorului. De altfel, în cazul în care Liviu Ciobotariu ar ajunge la FCSB, ilfovenii l-ar numi pe Ilie Poenaru, proaspăt demis de la UTA, la conducerea echipei.

Venit la FC Voluntari în mai 2021, Liviu Ciobotariu a reuşit să-i califice pe ilfoveni în play-off-ul Superligii şi în finala Cupei României, în sezonul trecut. În actuala stagiune, FC Voluntari este pe locul 11 în campionat, cu doar 17 puncte obţinute în cele 16 etape disputate.

În cariera sa, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, Poli Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoşani, naţionala Libanului şi Hermannstadt.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare