Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record în Champions League! Care este cea mai slabă echipă din istoria grupelor Ligii. A depăşit-o şi pe Oţelul Galaţi

Record în Champions League! Care este cea mai slabă echipă din istoria grupelor Ligii. A depăşit-o şi pe Oţelul Galaţi
Comentarii

Rangers a pierdut meciul de pe teren propriu, în faţa lui Ajax, scor 1-3. “Lăncierii” au luat tare gazdele, iar Berghuis a deschis scorul în minutul cinci.

În minutul 29, Kudus a dublat avantajul oaspeţilor. Echipa lui Ianis Hagi a reuds din diferenţă cu cinci minute înainte de final, după ce căpitanul, James Tavarnier, a transformat un penalty. În minutul 89, Ajax a restabilit diferenţa de două goluri, după un contraatac finalizat de Conceicao.

În celălalt meci al grupei, pe Anfield, Liverpool a învins-o pe Napoli cu scorul de 2-0, graţie reuşitelor semnate de Salah şi Nunez. 

Nu a fost suficient pentru ”cormorani”, care aveau nevoie de o victorie la patru goluri diferenţă, pentru a se califica de prima poziţie în optimi.

Astfel, primul loc a fost adjudecat de napoletani, care au suferit primul eşec stagional, şi au pus capăt unei serii istorice, de 13 victorii consecutive.

Rangers, cea mai slabă echipă din istoria Champions League

Zero victorii, şase înfrângeri, două goluri marcate, şi nu mai puţin de 22 primite: acestea sunt cifrele de coşmar ale vicecampioanei Scoţiei, în grupele actualului sezon din Liga Campionilor. 

Formaţia antrenată de Giovanni van Bronckhorst a doborât recordul negativ al lui Dinamo Zagreb din urmă cu 10 ani. 

În acelaşi an, fosta campioană a României, Oţelul, a terminat grupa cu aleaşi număr de puncte, zero, dar cu golaveraj mai bun. Atunci, croaţii au terminat pe ultimul loc, într-o grupă cu Ajax, Lyon şi Real Madrid. 

Diferenţa dintre Dinamo Zagreb şi Rangers este făcută doar de golaveraj. Scoţienii au terminat cu golaveraj -20, în timp ce gruparea de pe ”Maksimir” a avut -19.

În grupa C, Viktoria Plzen a pierdut pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 0-2. Cehii au terminat grupa, cu acelaşi număr de puncte ca Rangers, 0, dar cu un golaveraj mai bun.

Pentru scoţieni urmează partida din campionat de sâmbătă, în deplasare pe terenul lui St. Johnstone. Gruparea de pe ”Ibrox” se află pe locul doi în Scottish Premiership, la patru puncte distanţă de marea rivală, Celtic.

Toate rezultatele serii din Champions League sunt pe Orangesport.ro

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: champions leaguerangersajaxotelul galati 

viewscnt
Articole similare